Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bajban az Apple, itt a Vodafone Magic

Smart home

Bajban az Apple, itt a Vodafone Magic

A Vodafone Magic, a telekomcég új zászlóshajója nagyon telitalálat, az eddigi legjobb Google Android telefon.

A HTC Magic készülék csomagolása diszkrét, alig nagyobb mint maga a telefon, két kábel van benne, egy tok, és a töltő. A szolgáltató másik prémium okostelefonjával, a BlackBerry Storm-al szemben, a Magic-be WiFi is került. Természetesen ennek a készüléknek is van néhány szépséghibája, ha mindent ki akarunk használni az Android operációs rendszer szolgáltatásai közül, akkor regisztrálnunk kell egy Google-fiókot. A készüléknek nem hagyományos fülhallgató bemenete van, de a készülékhez mellékelnek egy átalakítót.

Ezektől eltekintve, a készülék nagyon jól teljesít. Három dolog különösen jól sikerült, az érintésérzékeny kijelző pont olyan hatékony, mint egy iPhone-on, a legjobb a piacon. Az Android kezelőfelületén könnyű kiigazodni, intuitív módon használható. A harmadik az alkalmazások széles választéka, a Google Streetview segítségével a készüléket döntögetve pont úgy nézelődhetünk, mintha csak a helyszínen lennénk.

Az Android Marketplace alkalmazásboltban akár vonalkód-olvasót is letölthetünk, ami leellenőrzi nekünk, hogy online meg lehet-e olcsóbban venni az adott terméket, vagy máshol a környéken. Angliában 30 fontos havidíj mellett ingyen elvihető a készülék, amihez korlátlan internet-elérés is jár.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés