Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sharp bemutatja új Blu-ray lejátszóját BD-Live funkcióval

Smart home

A Sharp bemutatja új Blu-ray lejátszóját BD-Live funkcióval

A japán cég új, BD-HP22S Blu-ray lejátszójának segítségével a filmekhez kapcsolódó extra tartalmakat közvetlenül az internetről lehet elérni, a tévé képernyőjén keresztül.

Az interaktív BD-Live funkció a filmhez kapcsolódó internetes tartalmak letöltését és a tévéképernyőn való megtekintését teszi lehetővé a nézők számára. Az internetkapcsolat lehetősége mellett az új AQUOS rendszer jó képminőséget, és számtalan csatlakozási lehetőséget kínál. Az új lejátszó az interaktív funkció mellett alacsony energiafelhasználású, elegáns megjelenésű. A BD-HP22S a Blu-ray lemezek mellett lejátszik hagyományos DVD és CD lemezeket is. 

A lejátszott DVD lemezek full HD felbontásban (1080p/24Hz) tekinthetők meg a készülék segítségével. A hanghatást illetően Dolby True HD, Dolby Digital Plus és DTS-HD hang leadására is képes. A környezetkímélő készülék használata során 21 Wattot, standby módban pedig 0,7 Wattot fogyaszt óránként. A csatlakozási lehetőségeket tekintve széles a választék, a készülék rendelkezik HDMI 1.3 csatlakozással, komponens és videó kimenettel, bal és jobb audio kimenettel, illetve egy optikai digitális hangkimenettel. A szimultán HDMI és YUV képkimenetnek köszönhetően a nézett tartalom egyszerre két – akár külön szobában elhelyezett – LCD tévén és kivetítőn is nézhető.  

Az AQUOS Link funkciónak köszönhetően a készülék más, a Link funkciót támogató készülékekkel együtt, egy távirányító segítségével vezérelhető. 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés