Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Hewlett-Packard és Dr. Dre összefog

Smart home

A Hewlett-Packard és Dr. Dre összefog

A hip-hop szcéna egyik legendája, Dr. Dre és az Interscope elnöke, Jimmy Iovine összefognak a számítógépgyártó HP-vel, hogy megmentsék a digitális zenét.

A szokásossal ellentétben ez az ügy most nem a zenekiadókról szól, hanem az érintett felek azt akarják elérni, hogy a fogyasztók a legjobb minőségben hallgathassák a zenéiket. A HP prémium kategóriás laptopokat, fejhallgatókat, és szoftvereket fog kiadni, a “Beats by Dr. Dre” brand alatt. A zeneipar bennfentesei szerint a termékek ősztől kerülnek a boltokba.

Egy múlt heti interjúban Iovine nem volt hajlandó ezzel kapcsolatban nyilatkozni, ugyanakkor elismerte, hogy ő és Dr. Dre részt vállaltak egy olyan terv megvalósításában, aminek a célja a “digitális zenei ökoszisztéma” megváltoztatása, a hangfájltól egészen a high-end fülhallgatókig. A HP számára az együttműködés egy viszonylag új marketing trend, miszerint népszerű sztárokkal működnek együtt, írta meg a CNET.

Az NPD Group tanulmánya szerint létezik olyan fogyasztói csoport, amely hajlandó lenne olyan prémium kategóriás felszerelésért és szoftverekért fizetni, ami élethűbb hangzást tud nyújtani, mondta el a cég elemzője, Russ Crupnick. Ugyanakkor a tanulmányból az is kiderül, hogy az emberek többsége megelégszik egy Apple fülhallgatóval, és az iTunes-on elérhető 25 kbps-es számokkal.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés