Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pedofília Wiivel

Smart home

Pedofília Wiivel

Hirtelen nem is tudjuk, mi a betegebb: a konzolos gyerekmolesztálás, vagy az erről készített és a helyi híradóban levetített animációs videó.

Négy kiskorú fiú megrontásának vádjával nemrég letartóztattak egy 46 éves férfit Tajvanon. A Kínától a második világháború után elszakadt szigetországban – ahogy a legtöbb fejlett kultúrájú államban – illegális 14 évnél fiatalabbakkal szexuális kapcsolatot létesíteni. Ez azonban nem gátolta meg a férfit abban, hogy rámozduljon a játékrajongó gyerekekre.

A fiúk naivitásával visszaélő, az ábrázolások szerint borotvált fejű, és így egy helyi szerzetesre hasonló férfi a Nintendo játékgépével csalta fel áldozatait házába. A Wiivel való szórakozásnak ellenállni nem tudó gyerekeket ezután szexuálisan zaklatta, melyre az egyik fiú anyjának tett vallomása világított rá. A felháborodott szülő értesítette a rendőröket, akik őrizetbe is vették a férfit. Jelenleg azzal védekezik, hogy „kölcsönös beleegyezéssel” történtek a szexuális együttlétek. Az elkövető – ha bebizonyosodik tette – esetenként hét, összesen tehát huszonnyolc évnyi börtönbüntetéssel néz szembe.

Kultúráink közötti jelentős eltérésre világít rá a történtek kapcsán készített helyi tévé riportja, melyben európai szemmel meglehetősen bizarr animációval próbálták meg bemutatni az esetet…



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés