Connect with us

Hirdetés

technokrata

Behódolt a Toshiba: Blu-ray a cég laptopjában

Smart home

Behódolt a Toshiba: Blu-ray a cég laptopjában

A legerősebb hordozható számítógépek között számon tartott Qosmio újabb modellel bővült, amelyben a kéklézeres formátumháborút elvesztő Toshiba engedett a vásárlói igényeknek.

A Toshiba bemutatta eddigi legvékonyabb multimédiás laptopját, a Qosmio F60-at. Az F60 azoknak a vásárlóknak készült, akik nagyteljesítményű, könnyen szállítható, fejlett funkciókkal ellátott notebookra vágynak. A Qosmio F60 29,1 mm vastag és 2,7 kg tömegű. Fényes piros borításán a jól ismert, ezüstszínű Qosmio felirat hirdeti képességeit. Fekete belsejét ezüstszínű vonal díszíti a csuklótámasznál, a hangszórókat fekete rács takarja.

A Qosmio F60 multimédiás laptop: 15,6” (39,6 cm) TruBrite HD-s, LED háttérvilágítással szerelt kijelzővel rendelkezik, melyet egy 1 GB VRAM-mal szerelt Nvidia GeForce GTS 330M grafikus feldolgozó egység lát el adatokkal. A vállalat végül behódolt riválisának: a HD DVD buktája után végül Blu-ray újraíró meghajtó került a laptopba. Emellett olyan extrák emelik ki a tömegből, mint a Toshiba Resolution+ képminőség-javító szoftvere, a HD webkamera, valamint a csúcskategóriás Harman Kardon sztereó hangszórók. Természetesen támogatja a HDMI szabványt.

Központi vezérlőegysége újgenerációs Intel processzor: kiépítéstől függően Core i3, i5 vagy i7 lehet. A CPU mellé akár 8 GB-nyi 1066 MHz-es DDR3 RAM is társulhat, merevlemezének kapacitása pedig fél terabyte-ig skálázódik. Nem hagyta ki a vezetéknélküli szabványok támogatását sem a Toshiba: WLAN (IEEE 802.11 b/g/n) és Bluetooth 2.1 + EDR teszi teljessé a képet.

Fenntartható és környezetbarát
A Toshiba minden új laptopját a European WEEE és RoHS-szabályozásnak megfelelően készíti, így csökkenti a környezetre gyakorolt káros hatásokat, mivel a termék csupán korlátozott mennyiségben tartalmaz ólmot, higanyt és egyéb veszélyes anyagokat. Emellett az energiafogyasztás csökkentését segítő Toshiba Eco alkalmazás jelzi a felhasználó számára, hogy mennyi energiát fogyaszt a laptop. A Toshiba Qosmio F60 Energy Star 5.0 minősítést szerzett.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés