Connect with us

Hirdetés

technokrata

Logitech gitár és dob játékvezérlők Guitar Hero-hoz

Smart home

Logitech gitár és dob játékvezérlők Guitar Hero-hoz

A vezérlők olyan kiváló minőségű anyagokból készülnek, mint a valódi hangszerek.

A Logitech tovább bővítette, a Wii konzol Guitar Hero játékához szánt játékvezérlőinek kínálatát a Logitech Wireless Guitar for Wii gitárral és a Logitech Wireless Drum for Wii dobfelszereléssel. A Guitar Hero játéksorozathoz készült, és az Activision által elismert vezérlők olyan kiváló minőségű anyagokból készülnek, mint a valódi hangszerek. Kialakításuknak köszönhetően, a vezérlőkkel maximálisan kihasználhatjuk a legújabb Guitar Hero játékokban – mint pl. a Guitar Hero 5 és a hamarosan megjelenő Band Hero – elérhető összes újdonságot és funkciót.

A Logitech Wireless Guitar Controller for Wii nyaka jávorfából, fedőlapja rózsafából, míg érintői fémből készültek. Az egyetlen darab fából kialakított teste pedig csillogó fekete koptatólappal ellátott, vakítóan fehér felületet kapott – egyszóval jól mutat a játékosokon, ahogyan tépik a húrjait.

A zaj tompítását segítő kialakítás minimalizálja a hang torzulásának esélyét, így a játékosoknak csak a zenével kell törődniük. A gitár nyakát érintésérzékelőkkel is felszerelték, így pusztán a hangok lefogásával növelhetjük pontszámunkat.

199 eurós áron októbertől elérhető

A Logitech vezeték nélküli dobfelszerelése három darab beállítható dobból és két cintányérból áll. Minden darabját ízlésünknek és kényelmünknek megfelelően helyezhetjük el, így fürgébben és pontosabban tudunk játszani rajtuk.

A Logitech Wireless Drum Controller süllyesztett karimáinak köszönhetően egyszerűbb pontokat szerezni, és könnyebb elkerülni a véletlen melléütéseket. Beleadhatunk anyait-apait, a lábdob pedálja rozsdamentes acél felületet és szabályozható rugót kapott, így szinte elnyűhetetlen és lábmozdulatainkra nagyon hamar reagál.

A Logitech vezeték nélküli dobvezérlőjét egyszerű üzembe helyezni, és másodpercek alatt összecsukható. A dobozból való kicsomagolás után pár perccel már kezdődhet is a játék, és amikor végeztünk, a roadok segítsége nélkül is könnyen elpakolhatjuk.

Mivel a Guitar Controller és a Drum Controller is kifejezetten Wii-hez készült, telepítésük gyerekjáték. A Wii eredeti vezérlője, a Wii Remote könnyedén bepattintható a kiegészítő vezérlők erre a célra kialakított nyílásaiba. Mindkét terméket felszerelték egy analóg vezérlőegységgel is, hogy a navigálás egyszerűen megoldható legyen a játékok menüjében.

199 eurós áron októbertől elérhető



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés