Connect with us

Hirdetés

technokrata

Neked is lehet egy jó pillanatod – Spektrum fotópályázat még 2 hétig!

Smart home

Neked is lehet egy jó pillanatod – Spektrum fotópályázat még 2 hétig!

A Spektrum – a világ tükre magazin fotópályázatot hirdet, melynek célja, hogy a fotózók széles tábora által készített legjobb képeket a nagyközönséggel is megismertethesse – nyomtatásban.

Korántsem kell fotóművésznek lenni ahhoz, hogy valakinek legalább egy nagyszerű fotója legyen valamelyik nyaralásáról, hiszen az idei nyár sem telhetett el utazás, kaland, vagy kihívások nélkül, amiről ne készült volna számtalan megörökített emlék. Biztosak vagyunk abban, hogy neked is voltak jó pillanataid, csupán küldd be az elkészült sorozataidból a legjobb képeket, és értékes nyereményeket nyerhetsz!

A Spektrum magazin többrészes fotópályázata a magazin zsánereinek témaköreiben várja a fotókat, sorozatokat, melyeket a nagyközönséggel a Spektrum magazinon keresztül nyomtatásban ismertet meg. A témakörök részletes információi a www.spektrumkiado.hu honlapon találhatók, illetve a Spektrum tv műsoraiból megismerhetők. A most meghirdetett fotópályázat témaköre: Atlasz – utazás, kihívás, kaland. Minden egyes pályázó összesen 10 darab képet küldhet be. Sorozat esetében a sorozatban szereplő képek mindegyikét külön képnek számoljuk. Részletekért kattints a www.vilagtukre.hu honlapra, és regisztrálj mihamarabb!

Aki pedig augusztus 24-e után akasztja nyakába a kamerát, és veszi fel a túrabakancsot, ne csüggedjen, az alábbi témakörökben még alkothat maradandót!

  • Időgép – történelem művészet, irodalom és politika – utazás a múlt rejtelmeibe
  • Zöld zóna – óceánok kontinensek élővilága, ökológia – a Zöld Bolygó megőrzése
  • Radar – tudomány, újdonságok, technika, kutatás és a világegyetem nagy titkai
  • Életmód – sport, egészség, hobbi, gasztronómia, szépség, szórakozás, stílus
  • Arzenál – haditechnika, stratégia és a történelem titkai – igazi csemege férfiaknak

Az aktuális kategória lapszámonként változik, és azt a megelőző lapszámban tesszük közzé, így olvasd rendszeresen a kéthavonta megjelenő magazint!



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés