Connect with us

Hirdetés

technokrata

USB mikroszkóp a tudóspalántáknak

Smart home

USB mikroszkóp a tudóspalántáknak

Ha nincs szükségünk komoly laboratóriumra, de otthoni körülmények között is elkelne egy mikroszkóp, akkor most meg is van a tökéletes megoldás. Ráadásul csak egy USB csatlakozás szükséges hozzá.

A nemes egyszerűséggel USB Microscope nevet kapott eszköz egyszerű, ám mégis hasznos lehet a tudomány világa iránt fokozottan, ám nem megszállott módon érdeklődő tanulóknak, felhasználóknak. Egy apró, könnyen kezelhető szerkezetről van ugyanis szó, amely bármilyen számítógépasztalon kényelmesen elfér 14 x 12 x 7 centiméteres méretével nem foglal túl sok helyet.

Ám ebbe a kis testbe igen komoly rendszer került bele, amelynek köszönhetően az USB Microscope 200-szoros nagyításra képes, mindezt 1600×1200 képfelbontásban jeleníti meg a számítógép képernyőjén. A mellékelt szoftver segítségével akár 2GB adatot is megoszthatunk a világhálón keresztül, és ehhez csak 11,5MB szabad helyre lesz szükségünk a saját merevlemezünkön, és persze 50 fontra, vagyis 16 ezer forintra, hogy egyáltalán hazavihessük az USB Microscope pazar dobozát.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés