Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mindennapi színeink

Smart home

Mindennapi színeink

A szellemi beavatottak már több ezer éve érzékelnek fényt, színt, emberek körül. Vajon korunk átlagembere számára milyen rejtett információkat tartalmazhat egy-egy aurafotó?

Mielőtt a kérdésre keresnénk a választ, nem árt tisztázni, mi is az aura?
Az aura a fizikai testet körülvevő és átható fénylő test, amely jellegzetes sugárzást bocsát ki az értelmi, érzelmi és fizikai energiák kölcsönhatásaként. A kutatók megalkották az aura elméleti modelljét, amelyben az aurát bizonyos számú rétegre osztják. Ezek az egymást követő rétegek úgy veszik körül egymást, hogy a soron következő mindig áthatja az összes előtte levő réteget. Minden következő auratest finomabb szubsztanciából és magasabb rezgésszámból áll, mint az általa körülvett és áthatott előző réteg. Létezik egy függőleges erőáram, mely a gerincoszlop mentén halad, túlterjedve a fizikai testen a fej fölé és a farkcsont alá. Ezek kavargó kúpalakú örvények, az energia mezőben, amelyeket energiaközpontoknak, csakráknak nevezzünk. A csakra szanszkrit eredetű szó, jelentése: kerék. A csakrák színei követik a szivárvány színeit, forgó mozgásuknak köszönhetően egy mozgó kerék benyomását keltik. Hét fő energiaközpontunk van, amelyek tölcsérei a gerinc felé szűkülnek. A csakrák biológiai funkciójukban kapcsolódnak a fizikai test megfelelő testrészeivel, belső elválasztású mirigyrendszerével és az idegekhez. Ezen kívül pszichológiai funkciót is rendelkeznek. Az aura csakráinak fő feladata, hogy vitalizálják az egyes energiatesteket, így a fizikai testet is, valamint biztosítsák az aurarétegek közötti energiaátvitelt.

A személy fizikai-értelmi és szellemi állapota, egyensúlya, pszichikai állapota folyamatosan kontrollálható. A folyamatos mérés lehetőséget ad az aura és csakraharmonizáló gyakorlatok elsajátítására, ezáltal bárki elsajátíthatja azokat. A beteg által megtanult terápiák, meditációs gyakorlatok elősegítik a természetgyógyászati energiák hatékonyabb alkalmazását. A beteg a kezelés során beavatottá válik, saját maga is elősegítheti gyógyulását, valamint folyamatosan kontrollálhatja energiaállapotát.

Most pedig lássuk, mit is jelentenek a színek?
A sötétvörös színű aura tulajdonosát a realitás, alaposság, aktivitás, erős karakter jellemzi, egy igazi túlélő.
Míg a vörös szín aktivitást, erőt, energikusságot, versenyszellemet, győztes mentalitást tükröz, valamint erős szexualitás és szenvedélyességet mutat.
A rózsaszín aurájú egyének kedvesek, érzékenyek, valamint érzékiség, gyöngédség, művészi hajlam és izgatottság jellemzi őket.
A narancs-vörös szín jelentése bizalom és erőteljes kreativitás.
A narancsszín a kreativitást, termelékenységet képviseli. A narancsszínű aura birtokosa felfedező típusú, bátor személyiség.
A narancs-sárga analitikus, kreatív, alapos és intelligens emberek színe, akik igen gyakran mutatnak tudományos érdeklődést, és a maximalizmus sem áll tőlük távol.
A sárga-személyek intelligensek, kreatívak, továbbá jellemző rájuk a játékosság, az optimizmus és a kényelmesség is.
Az arany a bölcsesség és önismeret színe, így nem meglepő, hogy az intuitív gondolkodás és a spiritualitás is meghatározó része az arany aurával rendelkezők életének.
A sárgás-zöld aura kommunikatív, őszinte emberekre jellemző.
A tanítói képességű, szociális hajlammal megáldott egyéneket a zöld auratulajdonosok táborában kell keresnünk. Vérbeli kommunikátorok, akik szeretik az embereket, állatokat és a természetet egyaránt.
A türkiz szín, a gyógyító tulajdonság mellett érzékenységet, békességet és együttérzést jelez.
Kék aurával rendelkezők gondoskodó, érzékeny és kedves egyének, akik mindig szívesen segítenek másoknak.
Az indigókék személyek kitűnő megérzésekkel rendelkeznek, igen érzékeny, mély érzelmekkel teli hűséges egyének.
Az ibolyakék aura érzékeny, művészi hajlamokkal megáldott emberekre jellemző, akikhez közel áll a varázslat, és a természetfeletti képességek.
A levendula szín képzelőtehetségre, jövőbelátásra utal, és egy ábrándozó, átszellemült személyiséget takar.
A fehér a spiritualitás és az érzékeken túli érzékelés színe. Tulajdonosára magasabb tudatosság jellemző.

A nagy, illetve széles aurával rendelkező személyekből csak úgy árad az életerő, amelyet mások is érzékelhetnek. Érdemes használni auránk erejét céljaink elérése érdekében. A közepes aura erős egyéniséget jelez, aki jobban összpontosítva céljaira könnyedén elérheti álmait. A kis aura alacsony energiaszintre utal, ezt mások úgy érzékelhetik, hogy az aura tulajdonosa visszahúzódó vagy éppen kimerült.

A hatékony és igényes auraelemzés demonstrációja esetében kulcsfontosságú jelentőségű a nyomatok megfelelő színharmóniája. A Canon, széles körű funkcionalitással rendelkező és kiváló minőséget nyújtó színes irodai multifunkciós készülékeivel jelentős mértékben hozzájárul a megfelelő nyomatok elkészítéséhez.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés