Connect with us

Hirdetés

technokrata

Most tényleg látni fogjuk, mennyit fogytunk

Smart home

Most tényleg látni fogjuk, mennyit fogytunk

Van az a néhány másodperc, amikor mérlegre állunk, és megőrülünk az izgalomtól: csak jól lássuk a súlyunkat. Mostantól ez nem lesz probléma…

A Digital Scale fantáziaszegény elnevezése ellenére komoly küldetést teljesít, elérhetővé teszi, hogy probléma nélkül lássuk súlyunkat. Ez persze egyeseknek jó, másoknak rossz hír, de mostantól nincs linkelés a kilókkal kapcsolatosan, ez a szerkezet kegyetlenül megmutatja a valóságot.

Egy 4 hüvelykes LCD kijelzővel van ugyanis felszerelve, és miután leszálltunk a mérlegről, hatalmas számokkal mutatja meg 10 másodpercen keresztül, hogy mennyit is nyomunk mostanában. Emellett a testzsír-, valamint az izomtömeget, a bennünk lévő víz mennyiségét is méri, és még néhány olyan tömegindexet is számol, amelyet csak a fitnesz-guruk és megszállott követőik képesek értelmezni.

A Digital Scale jól mutat minden fürdőszobában, súlya szinte semmi (egy mérleg esetében ez már felvágás), és csak 100 dollárba, vagyis közel 20 ezer forintba kerül. Kérdés, kinek van szüksége arra, hogy nagyképernyős formában lássa viszont a testtömegét.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés