Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legújabb bikinidivat

Smart home

A legújabb bikinidivat

Lehet bámulni a mellek közé…

A nyár végeztével nem kell a bikinit mindjárt a szekrény mélyére ásnunk, hiszen ősszel még bőven tart a last minute szezon, ráadásul télen is járunk uszodába. De reménykedjünk inkább abban a verzióban, hogy sikerül még a vénasszonyok – olykor ködös, olykor nedves – nyarában kijutnunk valami melegebb éghajlatra. Noha nem feltétlen a Karib szigetvilág vár minket tárt karokkal, tény, hogy a napsugárzás túlzott mennyiségben bizony káros is lehet. És az sem titok, hogy a bőrrák leggyakoribb formája gyorsan nő, és hamar áttéteket képez.

Nos, a százdolláros laptop mellé tegyük mindjárt a kosárba a hasonló árkategóriájú Solestrom SmartSwim UV Intensity Bikinit is, amelynek aprócska fényérzékeny gyöngyei színváltoztatással reagálnak az UV sugárzás mértékére: ha a bogyók halványlilák, nem vagyunk veszélyben, viszont ahogy sötétednek, úgy kell fokoznunk a napvédelmet.

Hasonló megoldásról, a bőrrákos bikiniről már beszámoltunk, de azért valljuk be, a fenti variáns valamivel gusztusosabb. Ráadásul, most már teljesen jogosan bámulhatják a férfiak a fürdőruhánkat, hiszen elképzelhető, hogy nem feltétlen ránk, hanem ibolyára kíváncsiak.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés