Connect with us

Hirdetés

technokrata

Smart home

Sims 3

Valamint: The Sims Plumbob USB meghajtó, exkluzív játékon belüli tartalmak és további érdekességek.

Az Electronic Arts a lipcsei Games Convention során bejelentette, hogy a sorozat következő generációs PC-s játéka, a cég zászlóshajójának számító The Sims 3 2009. február 20-án kerül világszerte a boltokba, illetve megvásárolható lesz digitális letöltésként. A játék főbb attrakciói között megtalálható például az új, egybefolyó, nyitott szomszédság, a megújított „Sim létrehozása” funkció, egyedi személyiségjegyek, új, korlátlan testreszabhatóság és az új, gyors és élvezetes játékmenet.

A The Sims 3 Collector´s Edition szintén 2009. február 20-án kerül a boltokba, mely a teljes játék mellett további gyűjtői termékeket tartalmaz majd, valamint egy máshol nem beszerezhető, játékon belüli, olasz stílusú sportautót. A The Sims 3 Collector´s Edition korlátozott példányszámban lesz kapható világszerte, s azok, akik bizonyos kereskedőknél rendelik meg előre a játékot, ráadásként – a készlet erejéig – kapnak még egy exkluzív, játékon belüli régi sportkocsit és egy gyűjtői posztert is, mely a szomszédságot mutatja be.

A The Sims 3 teljesen új motorral érkezik, mely lehetővé teszi, hogy a játékos simjeit egy nyílt és eleven szomszédságban keltse életre, ahol kedvükre bóklászhatnak, felfedezve olyan, teljesen új környezeteket, mint amilyen például a part, a hegyek és a városközpont. A szomszédság ténylegesen él és folyamatosan fejlődik: azok a dolgok, amik területének egyik végében egy simmel történnek, hatással lehetnek saját, a város másik végében tartózkodó simre. A simek egyedi személyiséggel bírnak majd, hála egy sor teljesen új személyiségjegynek. A játékosnak módjában áll több tucatnyi vonás közül kiválasztani a neki leginkább tetszőt: lehet például bátor, művészi hajlamú, kleptomániás, ügyetlen, paranoiás és romantikus. A személyiségjegyek közül akár ötöt is kombinálni lehet egyszerre, minek következtében jószerével végtelen számú, igazán különböző személyiség hozható létre.

A megújult Sim létrehozása (Create-a-Sim) képernyő lehetővé teszi, hogy a játékos teljesen saját elképzelései szerint alakítsa simjei megjelenését, és így minden simet egyedivé tegyen. Arcának minden vonása finomhangolható, ízlés szerint színezhető a haja, megadható bőrszínének tónusa. Sovány avagy telt alkatú, netán izmos simeket létrehozni – vagy bármit, ami ezek közé esik. A simjek – személyiségjegyeiktől, szaktudásuktól és karrierjüktől függően – rövid- és hosszú távú kívánságokkal bírnak majd, melyek folyamatosan kihívások elé állítják a játékost, tennivalókat és elérendő célokat biztosítanak.

A The Sims 3 Collector´s Edition tartalma
• A The Sims 3 PC-s játék
• A The Sims Plumbob USB-meghajtó egy hozzá illő zöld karabinerrel
• Egy exkluzív, játékon belüli, olasz stílusú sportautó
• Egy Tippek és trükkök útmutató
• The Sims 3 Plumbob matricák



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés