Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hogyan főzzünk kávét Ferrarival?

Smart home

Hogyan főzzünk kávét Ferrarival?

Itáliai kellék egy csábító olasz kávéhoz.

Az utóbbi években a kávézók és a kávéházak reneszánszukat élik, azonban a vendégkör összetétele nagyban megváltozott, a székeken ugyanis kevés művészt látni, ahogyan a papírszalvétára jegyzetelik műveiket, sokkal inkább nyakkendős menedzserek bájolognak törtető asszisztensekkel, és irodai dolgozók iszogatják fekete nedűjüket.

Persze annak is megvan a maga “romantikája”, hogy beülve közéjük akaratlanul végighallgatjuk a Szex és New York-ra hajazó történeteket, de ha igazi olasz kávékultúrára vágyunk, és Itália éppen nem hever a lábaink előtt, otthonunkban is megteremthetjük a megfelelő hangulatot. Pláne, ha akad néhány Ferrari ihletésű kütyü is a házban.

A kevésbé talján, jóval inkább japán származású tervező, Tadahito Ishibashi ugyanis megálmodta a Brunopasso PD-1 eszpresszókészítő masinát, amely jóval inkább hasonlít egy olasz sportautóra, mintsem egy kávéfőzőre. A mestermű fő ékessége a műszerfal, amely nem csak dizájnelem, hanem funkcionális rész, valamint a bükkből készült váltó, aminek ebben az esetben nem a sebességhez, jóval inkább a nyomáshoz van több köze. Si?



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés