Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olimpia: senki sem fullad meg a Madárfészekben

Smart home

Olimpia: senki sem fullad meg a Madárfészekben

Kívül szmog, bent 3M filterek.

Fellélegezhetnek a zárt térben rendezendő olimpiai versenyek résztvevői. A szervezők ugyanis a sportlétesítményeket modern, amerikai szűrőberendezésekkel látták el, melyek garantálják az épületek kiváló légminőségét.

Az olimpia kezdetét megelőző napokban, hetekben rengeteg szó esik Peking légszennyezettségének állapotáról. A kínai hatóságok akár drasztikus ipari és közlekedési korlátozásokra is hajlandók a levegő tisztaságának javítása érdekében. Igyekezetüket jól jelzi, hogy bár egy ország levegőjét nem lehet néhány hét alatt kicserélni, a könnyebben kezelhető, zárt terekben élnek a technika adta lehetőségekkel.

A már most legendássá vált „Madárfészek”, vagyis a Pekingi Olimpiai Stadion kiváló levegőjéről – több más, zártterű sportlétesítménnyel együtt – hatalmas kapacitású légszűrőrendszer gondoskodik. A szervezők a levegő tisztaságát az amerikai, elektrosztatikusan feltöltött 3M légszűrőrendszerek beépítésével érték el, melyek gyakorlatilag tökéletesen magukba zárják a nemkívánatos anyagokat, így a por, korom és hasonló méretű részecskék 95 százalékát. A zárt térben rendezett atlétikai és más versenyek résztvevői így nyugodtan fellélegezhetnek, ebből a szempontból zavartalan lesz a versengés.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés