Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tiszta és tökéletes: új plazma televíziók!

Smart home

Tiszta és tökéletes: új plazma televíziók!

A PG6000 nyomdokain megérkezett a PG3000 és PG200R plazma TV az eleganciára és minőségre egyaránt érzékeny igényes emberek számára.

Az LG Electronics bemutatta két legújabb plazma televízióját. A lenyűgöző PG3000 és PG200R modelleket kifejezetten azon vásárlók számára készítették, akik sem a külső, sem pedig a belső tulajdonságokkal kapcsolatban nem hajlandóak kompromisszumot kötni. Mindkét készülék a legteljesebb vizuális élményt nyújtja elegáns és modern designba csomagolva, és már a szobába lépésünk első pillanatában azonnal magához vonzza tekintetünket.

A PG3000 és PG200R tökéletes választás mindazok számára, akik az otthonuk belső környezetével maximálisan harmonizáló plazma TV-re vágynak. A 84 mm-es keskeny, hibátlan kivitelezésű üveglappal és csúcsminőségű láthatatlan hangszórókkal felszerelt PG3000 és PG200R sokkal inkább emlékeztet egy művészeti alkotásra, mint egy használati tárgyra. Ezek a készülékek az idő múlásával sem veszítenek megjelenésükből, mivel a hőben edzett üveglap ragyogó és stílusos megjelenést kölcsönöz a televíziónak még évek múltán is.

A lélegzetelállító design mellett nyugodt szívvel gyönyörködhetünk az új modellek képernyőjében is, mivel az LG 100 Hz-es vibrálás-mentes képfrissítési technológiája, és a 0,001 ms válaszidő kíméli a szemünket, valamint lehetővé teszi a dinamikus akciójelenetek, sportközvetítések és játékok tökéletes megjelenítését. A kiváló képminőségről gondoskodik a 1 000 000:1 dinamikus kontrasztarány is, amely éles, valósághű kép teremt minden eddiginél élénkebb színekkel és mélyebb fekete árnyalatokkal.

Az LG készülékei különböző AV beállítási lehetőségeket is tartalmaznak azért, hogy mindig a kedvenc időtöltésünknek legmegfelelőbb hangzás- és látványvilágban gyönyörködhessünk. Mozi módban a készülék pontosan úgy adja vissza a színeket, ahogyan azt a film rendezője eredetileg is láttatni szerette volna. Játék módban még a legárnyékosabb részek is tisztán kivehetőek, a hangot a rendszer finomítja. Sport módban pedig még a leggyorsabb jelentek esetén sem kell tartanunk a kép elmosódásától, vibrálásától.

A készülékek láthatatlan hangszórói a teljes televízió felületét hasznosítják, ezért nincs szükség a hagyományos vezérlőkre és a hozzájuk kapcsolt rácsokra. Így a készülék nem csak egy keskeny letisztult külsővel büszkélkedhet, hanem egy virtuális hangfallal is, amellyel a szobában bárhol kiválóan hallhatunk mindent.

A PG3000 és PG200R környezetbarát televíziók. Mindkét modellben megtalálhatjuk a Dynamic Power Saving (DPS) technológiát, amely minden felesleges elektromos folyamatot kikapcsol a készülékben, legfeljebb 30 százalékkal több energiát takarítva meg.

Specifikációk

  • Vibrálás-mentességet biztosító 100 Hz TruMotion Technology
  • 0,001ms válaszidő
  • 1 000 000:1 dinamikus kontrasztarány
  • Otthoni tévézésre optimalizálva
  • Alacsony energiafogyasztás
  • LG láthatatlan hangszórórendszer
  • karcsú ház
  • 3 alapbeállítású AV mód (mozi, sport, játék)
  • True Color technológia
  • 3 HDMI port (HDMI 1.3 kompatibilis)
  • USB 2.0 (DVIX)
  • LG Clear Voice technológia – a párbeszédek kiemeléséhez
  • Hosszabb élettartamú edzett üveg
  • Expert (szakértő) mód



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés