Connect with us

Hirdetés

technokrata

Villantsunk csak!

Smart home

Villantsunk csak!

A Canon a low-end DSLR kategóriás EOS 1000D-vel együtt mutatta be egyszerűbb vakujának új változatát.

A Canon Speedlite 430EX az elmúlt idők egyik legkedveltebb vakuja, ami nem is csoda, hiszen jelentősen alacsonyabb áron kapható, mint nagytestvére, a Canon Speedlite 580EX, tudása azonban még így is képes megfelelni a legtöbb felhasználó elvárásainak. A gyártó nemrégiben először az 580EX-nek adta ki az új verzióját, 580EX II néven, most pedig a 430EX kapta meg utódját, a 430EX II ˝személyében˝.

Ahogy az már a típusjelzésből is könnyen kikövetkeztethető, a Canon ezúttal nem növelte meg a kulcsszámot, ami így továbbra is maradt 43 (ISO 100, 105 milliméter). A változások tehát nem fényerő tekintetében keresendők, hanem például ott, hogy az új modell körülbelül 20 százalékkal gyorsabb működésű, mint elődje, ezenkívül pedig csatlakozóját is módosították, ami állítólag egyszerűbb és könnyebb rögzíthetőséget hoz magával.

Az adott fényképezőgép szenzorméretét is figyelembe vevő és a korábbiaknál halkabb működésű Canon Speedlite 430EX II kereskedelmi forgalmazása valamikor a nyár közepén kezdődik majd meg. Az E-TTL és E-TTL II támogatású új Canon vaku kezdőára várhatóan 70 ezer forint körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés