Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új LCD-k dinamikus kontrasztaránnyal

Smart home

Új LCD-k dinamikus kontrasztaránnyal

Okos kiegészítésekkel ellátva szolgálják a mindennapi igényeket.

A BenQ két új típussal bővítette LCD monitorainak G sorozatát, ezek a BenQ G2000WD és a G2400WD. A BenQ G sorozatában a hagyományos 17” 4:3 képaránytól a 24” 16:10 képarányú széles képernyős monitorokig kínálja széles választékát. A G sorozat nagy teljesítményű, elérhető árú folyadékkristályos kijelzői okos, kiegészítésekkel ellátva szolgálják a mindennapi munka, pihenés és szórakozási igényeket, az új nagy formátumú széles képernyők kifejezetten a vállalati/pénzügyi alkalmazásokra, a többmonitoros kijelzésre és notebook csatlakoztatásra ideálisak. Mindegyik típus kiemelkedik a Dynamic Contrast Ratio technológia alkalmazásával, miközben továbbra is megőrzik a G sorozat szokásos jellemzőit, 5 ms válaszidő, Senseye+Photo Human Vision Technology, Windows Vista certification és egy környezet és felhasználóbarát tervezés.

Prémium funkciók a tökéletes látványért
Képkiemelő technológiákat alkalmazva az új G sorozat minden célra kiemelkedő képminőséget nyújt. A Dynamic Contrast Ratio technológia automatikusan állítja a hátfényt, amivel optimalizálja a fényszintet minden egyes jelenethez, hogy a legfinomabb, sötétebb részleteket is rendkívüli élességgel és tisztasággal lehessen látni. A felhasználó a látvány élvezetességének további növelésére használhatja a Senseye+Photo-t, a védett digitális képkiemelő motort, amely a mélység, élesség és könnyedség finomhangolására alkalmas. Az öt előre beállított üzemmód – Standard, Dynamic, Photo, Movie és sRGB (szokásos, dinamikus, fénykép, mozi, és sRGB) – egy gombnyomással elérhetővé teszi az optimális beállítást. Makulátlan színhűségre számíthatnak az sRGB kompatibilis perifériákkal a G sorozat sRGB üzemmódjában, amely 100%-s színegyezést mutat az ipari szabvány sRGB színtérrel.

A termelékenység is nő a nagy széles formátumú megjelenítésnek köszönhetően. Word dokumentumok esetén könnyedén lehet egymás mellett nézni 100% méretben két lapot, míg az Excel és DTP alkalmazások kihasználhatják, hogy egyszerre több adat és kép jeleníthető meg. A nagy képernyőn a több nyitott alkalmazás közötti navigálás is könnyebb.

Okos funkciók, kivételes teljesítmény
Kettős bemenettel (egyes modelleknél), Windows Vista Certification, fejlett OSD és elegáns, változatos forma, a G sorozat megemeli az elvárásokat a „gazdaságos” kategóriában. Minden új típus rendelkezik a népszerű D-Sub csatlakozóval, egyes típusokon pedig ezen felül van még DVI-D is a HD videókhoz. A G2000WD és a G2000WD Vista Premium minősítése bővített kompatibilitást ígér és teljes uralmat a Vista szórakoztató, játék, munka és multimédia lehetőségei felett. A két új G típus Windows Vista Basic minősítéssel rendelkezik. Otthoni, irodai vagy kereskedelmi környezetben pedig a G sorozat modern tetszetős formája a mindössze 13 mm-es foglalattal bármely környezetben jól mutat.

Megfelelőségből kiváló & használata kényelmes
A TCO03 megfelelőség (egyes típusoknál) garantálja, hogy a G monitorok megfelelnek a legszigorúbb ergonómiai, ökológiai, kibocsátással kapcsolatos és energiai szabványoknak. Az Energystar besorolás biztosítja továbbá a csökkentett energiafelhasználást minden üzemmódban – bekapcsolt, készenléti vagy kikapcsolt állapotban egyaránt. Hasonlóképpen mutatja a BenQ elkötelezettségét az emberi és természeti környezet jólétéért az önként vállalt RoHS szabványoknak való megfelelősség. A kényelmet szolgálja még az elsöprő 160 fokos látószög és a VESA falra szerelhetőség.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés