Connect with us

technokrata

Napenergiával tölthető Hello Kitty mobil

Smart home

Napenergiával tölthető Hello Kitty mobil

Elég hozzá hat verőfényes óra.

Láthattunk már számos Hello Kitty dizájnnal megáldott mobilkészüléket az elmúlt években. Akadt közöttük bűnronda, túlságosan visszafogott, és nagyon drága is. Ha valaki mindezek ellenére mégis beszerzett egy rózsaszín példányt a cicás készülékekből, most újfent örülhet szerzeményének, ugyanis vásárolhat hozzá napenergiával működő töltőt egyaránt. Az eszköz ráadásul MP3 lejátszók, kamerák és egyes PDA-k feltöltésére is alkalmas egy USB porton keresztül.

Ha süt a nap, hat óra alatt feltölti a mobiltelefont, vagy a csatlakoztatott készülékeket, ám ha mégsem akarnának elvonulni a viharfelhők, nyugodtan bedughatjuk a lakásban lévő dugaljok valamelyikébe. A bökkenő, hogy 160 dollárba kerül.

A japán Sanrio legismertebb mesefigurája először egy műanyag pénztárcán jelent meg 1975-ben, azóta temérdek, különböző terméken feltűnt már száj nélküli képmása. Noha eredetileg tizenéves lányok tartoztak célcsoportjába, az elmúlt évtizedek alatt már esküvői ruhákon, fehérneműkön, és különböző elektronika cikkeken is megjelent, amely az egyre szélesedő fogyasztói bázist mutatja. Igazán népszerű a kilencvenes évek végén lett, amikor számos híresség vállalta fel a cicát a nyilvánosság előtt. A fehér macska 1983 óta az amerikai gyerekek nagykövete az UNICEF-ben, jellegzetessége, hogy a bal fülében mindig egy masnit vagy más hasonló díszt visel, és a rajzfilmsorozatot kivéve mindig hiányzik a szája.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin