Connect with us

Hirdetés

technokrata

IT-hulladék: kuponok a lomokért

Smart home

IT-hulladék: kuponok a lomokért

Cserébe egész nyáron szabad a szörf.

Az MHM Computer az VI. VII. kerület iskolásait egy nagyszabású számítógép-hulladék begyűjtő akcióra hívja, melynek keretében a fiatalok a cég Aradi utcai telephelyén leadhatják tönkrement, használaton kívüli számítógép alkatrészeiket.

Ezzel kívánják ugyanis felhívni a fiatalok figyelmét a szelektív hulladékgyűjtés, illetve a hulladék újrahasznosítás jelentőségére. És mi is lenne a leginkább ösztönző számukra, minthogy cserébe a lomokért, a cég megajándékozza őket? A leadott alkatrészekért, számítógépes egységekért kuponokat kapnak a lelkes gyűjtők, melyet az MHM Computer net-cukrászdájában beváltva, kedvükre szörfözhetnek a neten.

Az akció tervezett megnyitója és egyben beharangozója a tanév utolsó hetében kerül megrendezésre, ahova az MHM Computer meghívja említett kerületek polgármestereit, tanintézményeinek vezetőit, illetve a diákképviselet tagjait.

A lomok átvételének első napja egybeesne a nyári szünet első napjával és maga az akció is kitartana a szünet végéig, azaz augusztus utolsó napjaiban érne véget.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés