Connect with us

Hirdetés

technokrata

Okosodnak a közlekedési lámpák

Smart home

Okosodnak a közlekedési lámpák

Újdonság az Intertraffic Amsterdam-on.

A héten ért véget az amsterdami Intertraffic Amsterdam kiállítás, melyen a Siemens több forgalomtechnikai újdonsággal is jelentkezet. Az egyik egy olyan forgalmi jelzésvezérlő, mely a közlekedési lámpák egyszerű oda-vissza kapcsolgatásánál jóval többet tud, LED-technikára optimalizált jelzésbiztonságának köszönhetően.

A Siemens Mobility új C940ES típusjelzésű vezérlőberendezése a C940-es, 40 voltos LED-forgalomirányító berendezéscsaládot bővíti. A magas biztonsági fokozatú (SIL 3) új típus rendkívüli gyakorisággal, másodpercenként ezerszer ellenőrzi a LED jelzések viselkedésében beálló változásokat. Ezért különösen jól kielégíti a 40V-os LED-fénytechnika vezérlésének követelményeit. A veszélyes jelzésállapotok megfigyelése DIN VDE 8032-100 szerint, két csatornán és fail-safe módon történik.

A vezérlőberendezések döntő fontosságú komponensek a forgalomirányító központok, detektorok és jelzőlámpák közti információcsere tekintetében, és sokkal többet kell „tudniuk”, mint egyszerűen oda-vissza kapcsolgatni a közlekedési lámpákat piros és zöld között. A Siemens C900 sorozatú készülékeit a legkülönbözőbb üzemi körülmények között is maximális működésbiztonságra és megbízhatóságra tervezték.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés