Connect with us

Hirdetés

technokrata

Komplett navigáció az érintésérzékeny visszapillantó tükörben

Smart home

Komplett navigáció az érintésérzékeny visszapillantó tükörben

A navigációs készülékek gyártásával foglalkozó cégek mindig elő tudnak rukkolni valami újszerű megoldással.

Az Asus név a felhasználók túlnyomó többsége számára ismerősen cseng, a kínai Dsus pedig minden bizonnyal emiatt választott a tajvani cégéhez igen csak hasonló nevet. A kínai gyártó most debütált legfrissebb terméke nem más, mint egy high-tech, autós belső visszapillantó tükör.

A Dsus DS-400GB névre keresztelt újdonságban egy 4 colos képátlóval rendelkező TFT érintőkijelző (480×272 pixel) teljesít szolgálatot, melynek köszönhetően elég csupán néhány pillantást vetni a visszapillantó tükörre ahhoz, hogy megtudjuk, pontosan merre kell haladnunk az úticélunk irányába. A Microsoft operációs rendszert futtató, Samsung processzoros készülék SD/MMC memóriakártyák segítségével bővíthető, és többek közt USB csatlakozó aljzattal is rendelkezik.

A kihajtható antennás, SiRFstar III chipsetes Dsus DS-400GB a mai elvárásoknak megfelelően Bluetooth és MP3 kompatibilis, ezenkívül pedig többek közt a tolatókamera képét is képes megjeleníteni. A készülék árával kapcsolatban a gyártó egyelőre nem közölt pontos információkat.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés