Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az új, széles képarányú interaktív tábla

Smart home

Az új, széles képarányú interaktív tábla

Még nagyobb tanítási felületet a tanárok számára!

A SMART Technologies bemutatta a SMART Board 685 típusú, széles formátumú, 16:10 képarányú interaktív tábláját, amely 87 hüvelykes (221 centiméteres) képátlót eredményez. A különlegesen széles formátum a SMART Board 680 modelljénél 20 százalékkal nagyobb tanítási felületet biztosít az oktató számára, és emellett ez a készülék megoldást jelent azoknak a tanároknak is, akik munkájuk során 16:10 széles képformátumú projektort használnak.

A SMART Board 685 interaktív tábla egy újabb széles képernyőjű SMART modell, amely követi a korábbi, 16:9 felbontású SMART Board 690 elnevezésű készüléket. A SMART az egyetlen olyan vállalat, amely két típusú nagyképernyős interaktív táblát is kínál a fogyasztók számára. Napjainkban egyre több tanár használ 16:10 széles képformátumú laptopot és projektort a tanórán, melyhez tökéletesen alkalmazkodik az új SMART Board 685 típusú modell. A SMART Board 685-ös tábla tolltartóján megtalálható egy bővítő egység, amelynek segítségével a tanárok könnyen bővíthetik az interaktív táblát, további SMART termékeket csatlakoztatva hozzá. A többi SMART táblához hasonlóan a 685-ös modell is rendelkezik a lehetőségekben gazdag Notebook alkalmazású, együttműködést támogató, oktatási szoftverrel, mely alkalmazásaival lehetővé teszi az órai anyag elkészítését majd ezt követően az óra színvonalas megtartását. Nem meglepő tehát, hogy az interaktív tábla javítja az iskolai teljesítményt.

„A SMART különösen nagy hangsúlyt fektet a fogyasztók véleményére és a vállalat célja, hogy az észrevételeket beépítse a termékeibe” – mondta Nancy Knowlton, a SMART elnök vezérigazgatója. „A SMART Board 685 típusú interaktív tábla sikeresen kielégíti azon tanárok elvárásait, akik igénylik 16:10 széles formátumú képarányt, ezzel még további tanítási felületet biztosítva számukra.”

A termék ára és beszerzése

A SMART Board 685 interaktív tábla 2008 áprilisában kerül a forgalmazókhoz. A termék ára is áprilisban kerül megállapításra. Az oktatási területről érkező vásárlók számára a vállalat egyedi árat kínál. A SMART Board 685 termékkel kapcsolatos információkról, előzetesen a hivatalos SMART forgalmazóknál, hazánkban az LSK Hungária Kft.-nél érdeklődhetnek a tanárok és az oktatási szakemberek.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés