Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szupergyors és mini Nikon újdonság

Smart home

Szupergyors és mini Nikon újdonság

Ennek a fényképezőgépnek a kifejlesztésekor elsősorban a fürge működésre és a kompakt kialakításra fókuszáltak a mérnökök.

A most debütált, Coolpix S600 típusjelzésű masináról a Nikon nem kevesebbet állít, mint, hogy jelenleg kategóriájában ez a legkisebb vázméretű és legrövidebb indítású idejű digitális fényképezőgép (28 milliméteres zoom objektívvel és optikai rázkódáscsökkentéssel felszerelt kompakt fényképezőgépek között).

A Coolpix S600 a Nikon Expeed digitális képfeldolgozó koncepciójának testreszabott változatán alapul és precíziós Nikkor optikával rendelkezik. A Coolpix S600 a 10 megapixeles felbontás részletgazdagságát rendkívül gyors reagálással ötvözi, és a gyártó szerint még ISO 3200 érzékenység esetén is kiváló képminőséget biztosít. No erre mindenképp kíváncsi vagyok!

A Nikon optikai lencsetag-mozgatásos rázkódáscsökkentés technológiájával ellátott 4x Zoom-Nikkor objektív 28 milliméteres nagylátószögre képes (35 milliméteres formátumban kifejezve), ami a közeli portréktól az átfogó tájképekig minden fényképezési helyzetben jó szolgálatot tesz.

A Coolpix S600 fejlett automatikus élességállítási képességgel rendelkezik, és a világ legrövidebb reakcióidejével büszkélkedik: a készülék alig 0,7 másodperc alatt elindítható, és az automatikus élességállítás is rendkívül gyors.

A nagyméretű gombok és a körültekintően elhelyezett, felhasználóbarát forgatható választógomb könnyen használhatók, a nagy fényerejű, 6,86 centiméteres képátlójú, 230 ezer pixeles LCD pedig a beltéri és kültéri használatot teszi még kellemesebbé. A 130 gramm tömegű és 88,5x53x22,5 milliméter méretű Nikon Coolpix S600 ezüst, fekete és rózsaszín változatban lesz kapható.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés