Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egy szexi UFO kényeztetése…

Smart home

Egy szexi UFO kényeztetése…

Háromfejű az űrből.

Hopp, mintha egy UFO világítaná be a zuhanykabint! És tényleg, hiszen a LED megvilágítású Hansaclear Lux luxus zuhanyfej valóban futurisztikus hatást kelt. No, nem csak zöld színével! Hisz, épp ez a lényeg: különböző megvilágítást alkalmazhatunk minden nap. A különleges színváltoztató ráadásul extrém kialakítást is kapott, ennek köszönhetően tisztán látható a víz útja, mielőtt azt kényeztetően ránk szórja. Izzítsuk hát be saját vízi világunkat!

Ez még nem minden, hiszen egyszerre akár egy trió is felléphet vízszínházunk színpadán!

A gyógyászatban hosszú történelme van a fényterápiának. Kék fényt használnak például a besárgult csecsemők kezeléséhez, de az ultraibolya fény bőrproblémák, akne vagy pikkelysömör kezelésére is alkalmas – túladagolása azonban káros. Az évszakfüggő kedélybetegséget pedig teljes spektrumú fénnyel kezelik.

A vörös izgalomba hoz, stimulál, hatására gyorsul a szívverés, erősödik a vérkeringés, amely melegérzetet okoz, és serkenti az adrenalin-termelést. Aktivizálhatjuk vele a testműködéseket – alkalmazzuk renyhe bélműködés, legyengült izomzat, lassú vérkeringés esetén. Használható: vészes vérszegénység, impotencia, fagyás, izomgörcs, lábujjak vérellátási zavara, energia vagy hőhiány, fájdalmas menstruáció, terméketlenség, székrekedés betegségekben.

A narancssárga az öröm színe, szabadságra és mozgásra serkent, olyan biokémiai változást idéz elő, amely elűzi a depressziót. Ez a szín enyhülést hozhat a komoly reumában szenvedőknek, általános frissítő, görcsoldó hatású, sikeresen enyhíti az izom feszültségeit és görcseit, fokozza az életerőt. A narancssárga színt alkalmazhatjuk – műtét előtti és utáni állapotokban, pajzsmirigy- és egyéb hormonzavarokban, izommerevedési zavarokban, bőrbetegségekben, kozmetikában, emésztési zavarokban.

A sárga meleget és lelkesedést sugároz, stimulálja az idegeket, inspirál, megtisztítja az idegrendszert a megrekedt energiáktól. Jótékony hatású bőrproblémák esetén, valamint a reumára és az izületi gyulladásra. Elősegíti a test kalcium-feldolgozását is, serkenti az agyi és mentális funkciókat. Eredményesen használható gyomor – máj, epehólyag, hasnyálmirigy, lép betegségeiben. Emésztési zavarok, puffadás, rekeszizomsérv, hányinger, gyomornyálkahártya gyulladása, cukorbaj, klimaxos folyás, idült reuma, izületi gyulladások, étvágytalanság, idegrendszeri betegségek (fóbiák) gyógyításában.

A zöld az élet színe, nyugtató a szem számára, a szív, tüdő betegségeiben egyaránt kedvező hatású. Teltségérzetet ad, megnyugtatja a vért, és élénkíti az idegeket. Nyugalmi állapotba segíti mind a tudatot, mind az érzelmeket. Serkenti a nyirokmirigyeket (csecsemőmirigyre is hatásos), izom- és szövetgyarapodást gyorsítja, a túlburjánzó sejtnövekedést viszont gátolja, ezért daganatos betegségekben különösen kedvező.

A kék a béke és nyugalom érzetét kelti, a tágasság színe, jótékony hatással van az asztmára. Alkalmazzuk álmatlanság, fejfájás, magas vérnyomás, stressz, légcső- és hólyaghurut, isiász, gyerekbetegségek, fogzás, zúzódások, hangproblémák, torok- és gégegyulladások, idegfájdalmak esetében. A félelem és feszült állapot kezelésére is jó.

A lila a legrövidebb hullámhosszú és a legnagyobb energiájú szín, gyulladáscsökkentő, lelkileg megnyugtató, memóriajavító, magas vérnyomás, álmatlanság, gyulladásos folyamatokban segít.

Menedzserbetegségnek számít a gyakori fejfájás, az égő, száraz vagy könnyező szem, migrén, a depresszió, valamint a vázizomzat, elsősorban a nyak és a vállizmok fájdalmai, görcsei, alvászavarok, stresszhelyzetek. Mindezen betegségek gyógyítására kiválóan alkalmas a fényterápia – az év bármely napján.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés