Connect with us

technokrata

Belépő a szebb képekhez

Smart home

Belépő a szebb képekhez

Január közepétől új Cyber-shot S730.

A könnyű és egyszerű kezelésű új Cyber-shot S730 nagyértékű belépési pontot jelent a digitális fényképezés világába, mégsem kíván kompromisszumot a képminőség területén.

Mit tud az új készülék? A Sony 3-szoros optikai zoommal ellátott objektívjével például közelebb hozhatók a távoli témák, míg a 7,2 megapixeles érzékelővel rögzített képek – még A3-as méretre nagyítva is – gyönyörűen tiszták és részletesek lesznek. Gyenge megvilágítás mellett vagy felhős időben történő fényképezés esetén a Cyber-shot S730-cal vaku nélkül is elmosódásmentes felvételek készíthetők. Ehhez csak ki kell választani a nagy érzékenységű „High Sensitivity” üzemmódot a könnyen kezelhető üzemmódválasztó tárcsával, s az ISO 1250-es beállítás még mozgó téma esetén is lehetővé teszi a beremegés kockázatát csökkentő nagyobb zársebesség használatát. Új, többpontos autofókusz-üzemmódja révén a Cyber-shot S730 akkor is garantáltan éles képeket készít, ha a tárgy mozog, vagy nem a kép középpontjában helyezkedik el.

A felvételek és a készülék beállításai kényelmesen megtekinthetők a nagyméretű, 2,4”-os kijelzőn, amely egyetlen gombnyomásra lejátszás üzemmódba kapcsolható. Így a képek felvételkészítés közben is gyorsan és egyszerűen ellenőrizhetők. Ezenkívül rendelkezésre áll a hisztogram üzemmód is, melynek segítségével grafikus formában jeleníthető meg a kép fényessége a kijelzőn – ez akkor hasznos, ha a lehető legjobb eredmény elérése érdekében maximális precizitással szeretné beállítani az expozíciós értékeket.

A Sony Cyber-shot S730 a digitális fényképezés újoncait is segíti: kijelzőjén olyan funkciókkal kapcsolatban olvasható tájékoztatás, mint például a vaku, a makrókészítés vagy az időzített exponálás. De tanácsot ad a fotózni kívánt és az üzemmódválasztó tárcsával meghatározott téma számára legmegfelelőbb beállításkombinációra is.

Igény esetén a felvétel optimális mérete is automatikusan kiválasztható, annak függvényében, hogy milyen méretű papírra történik a nyomtatás, illetve mennyi hely áll rendelkezésre a készülék memóriájában.

Európában a Cyber-shot S730 2008. január közepétől kerül a boltokba.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin