Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érzéki csomagolás – képekkel!

Smart home

Érzéki csomagolás – képekkel!

A vöröscsíkos adoniszokat rejt, a kékcsíkos buja nőket.

Mindenki szereti az ajándékokat, ám a bezacskózott meglepetések kicsit halványítanak az ünnep fényén. Legalább annyira, mint a szokásos hópelyhes csomagolópapír. Legyünk hát idén egy kicsit pajkosak, mondjuk a teljesen ártatlan kinézetű Raunchy nevű csomagolópapírral, mely kétségkívül hatalmas meglepetést okoz annak, aki kibontja. Olyannyira, hogy semmiképp ne csomagoljuk a nagymamáknak vagy nagynéniknek szánt ajándékokat ezekbe a borítókba.

Ha sikertelenül vadásztunk megfelelő csomagolóanyagért, ami alkalmazkodik a megajándékozni kívánt személy stílusával, kifinomultságával és erkölcsi világképével, itt vannak hát a kábító hölgyek és csábos férfiak montázsai, lepedő nagyságban. Ne aggódjunk, csupán kellemes arcpírt kölcsönöznek a gyéren öltözött szirének és a rokonszenves adoniszok.

Első ránézésre a vörös illetve kék csíkos papírok teljesen ártalmatlannak tűnnek, a dupla meglepetés akkor következik be, ha valaki nekiesik a csomagnak. Egy adag papír 4,95 dollárba kerül, és nem csak a digitális kamerát vagy a laptopot lehet alájuk rejteni, bármilyen meglepetést elbírnak. A maradékot pedig tegyük el Bálint napra, akkor még jól jöhet egy kis pajzán tréfa.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés