Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rózsaszín merevlemezzel a mellekért

Smart home

Rózsaszín merevlemezzel a mellekért

A Western Digital besegít a mellrák megelőzésébe.

A Western Digital új célokat tűzött ki maga elé. Tervei szerint részt vállal a rák elleni harcban, mégpedig azzal, hogy az általa bejelentett új, rózsaszín WD Passport Portable Drive minden értékesített darabjának árából egy részt az amerikai mellrák alapítvány, a National Breast Cancer Foundation számlájára utal.

A Passport Portable Drive tárolókapacitása 250 GB, használatba vétele pedig igencsak egyszerű. Hordozhatósága sem jelent különösebb megterhelést, mivel ultrakönnyű. Emellett rendelkezik WD Sync megoldással, valamint titkosító alkalmazással is, mely lehetővé teszi, hogy különösebb gond nélkül szállítsunk rajta akár kritikus információkat.

A rózsaszín WD Passport Portable Drive 199,99 amerikai dollárba kerül.

Számos tudományos kutatás bizonyítja, hogy a rendszeres teaivással – különösen, ha zöld vagy fehér teáról van szó – megelőzhető a rák kialakulása, ráadásul sok fajta rákos sejt pusztulását is okozza az ital. A tea két erőteljes rákellenes összetevője az epigallokatechingallát (EGCG) és a kvercetin. A kutatók már bebizonyították, hogy a zöld teát rendszeresen fogyasztó nők körében alacsonyabb a mellrák előfordulása. Egy kutatás pedig azt találta, hogy az EGCG és a zöld tea maga gátolja a mell daganatának burjánzását és kifejlődését. A tea és annak összetevői azáltal lassítják a rák kialakulását, hogy megakadályozzák a rákos sejtek reprodukcióját, így megállítják a daganatképződést és -fejlődést, valamint blokkolják az áttét kialakulásához szükséges enzimeket is. Ez azt jelenti, hogy a mellrákot nem csak megelőzni segítenek, hanem a már kialakult daganat gyógyítását is elősegítik.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés