Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rézharisnya és aranyozott csatlakozók – nem csak nőknek!

Smart home

Rézharisnya és aranyozott csatlakozók – nem csak nőknek!

HomeTheatre: optimális megoldás megfelelő minőségben, oxigénmentes vörösrézből.

Egyre több háztartásban van valamilyen házimozi rendszer. Ezekre minden kategóriában igaz, hogy az alkotóelemek (lejátszó, erősítő, képernyő, stb.) minősége mellett az összeköttetések minősége is meghatározó. Ha a létrejött jeleket nem megfelelő minőségben, nagy veszteséggel, zajjal visszük át, az eredeti cél, a digitális tisztaságú kép és hang élvezete meghiúsul. Nem beszélve arról a rengeteg műanyag tekervényről, amelyek között megragadnak a porcicák, és nem éppen a legszebb látvány nyújtják egy letisztult enteriőrben.

A fenti tény régóta ismert, ám optimális megoldás csak a közelmúltban született. Korábban ugyanis a vásárlók vagy az olcsó, de kifejezetten gyenge minőségű kábeleket vették, melyek a korai VHS magnófelvételek szintjére butították a drágán beszerzett rendszert, vagy csúcskategóriás, kiváló, ám méregdrága kábeleket vásároltak. A házimozi berendezések zöme azonban a középkategóriába tartozik, így tulajdonosai nem szívesen adták volna ki kábelre az eszközök árának felét. E kategória teljesítményének optimalizálására dobta piacra a Hama vadonatúj kábelcsaládját, mely végre kielégíti a felső középkategóriában eddig hiába jelentkező piaci igényt.

A HomeTheatre fantázianevű kábelekben a kettős árnyékolású vezetékek az érintkezést jelentősen javító aranyozott csatlakozókkal egészülnek ki. A kiváló ár/érték arányú, néhány ezer forintos kábelek több, korábban csak a high-end szegmensben használt technológiát is felvonultatnak.

A kábel lelke – a jelet vezető belső sodrott vezeték – a legjobb minőségű oxigénmentes vörösrézből készül, amely kiváló vezetőképességet biztosít. A fóliából és réz harisnyából álló kettős árnyékolás védi a jelet minden külső zavaró impulzustól. A külső, polietilénből készült bevonat teszi a kábelt ellenállóvá azokkal a jelátvitelt zavaró sérülésekkel szemben, amelyeket a mechanikai hatások, hajlítások okoznak. A speciális öntvény-dugók a 24 karátos, aranyozott csatlakozófelületekkel és fém házakkal párosítva nem csak jól néznek ki, de a kapcsolat stabilitását is biztosítják, akár többszöri átszerelés után is. A felhasználók nyugalmát a cég élethossz garanciával biztosítja.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés