Connect with us

technokrata

A világ legnagyobb teljesítményű DVD videokamerája

Smart home

A világ legnagyobb teljesítményű DVD videokamerája

A Canon egy csúcskategóriás, DVD-re rögzítő videokamerát mutatott be.

Az 5,39 megapixeles DC50 jelenleg a világ legnagyobb teljesítményű kamerája ebben a kategóriában, megtalálható benne a Canon HD termékei számára kifejlesztett DIGIC DV II képfeldolgozó processzor, valamint az optikai képstabilizátor (IS) is .


Az 5,39 megapixeles CCD képérzékelővel épített modell a videókat közvetlenül DVD-re rögzíti, az RGB Primer színszűrő pedig a tökéletes színvisszaadást, az élénk színeket biztosítja. A kamera 16:9 méretű széles formátumban rögzíti a felvételeket. A 2,7 colos LCD és a 0,27 colos színes, elektronikus kereső széles formátumban is lehetővé teszi a videó megtekintését mind a felvétel, mind a lejátszás során.

10-szeres optikai zoom
A DC50 10-szeres optikai zoom objektívje az ND szűrővel és a Super Range optikai képstabilizátorral szintén a Canon egyedülálló megoldása – elsőként a HV10 kamerában találkozhattunk ezekkel az újításokkal. A Super Range képstabilizátort a Canon először a második generációs kamerákban alkalmazta. Képes a nagy és kis frekvenciájú rezgések érzékelésére is (mint például a felhasználó légzéséből adódó testrezgések) ennek eredményeképpen sokkal hatékonyabban kompenzálja a kamera bemozdulásait.

DIGIC DV II processzor

Az 5,39 megapixeles képérzékelővel kiváló minőségű fényképek is készíthetők, melyek miniSD memóriakártyákon is rögzíthetők. A DIGIC DV II processzor dolgozza fel a képérzékelőtől kapott jelentős mennyiségű képadatot. A fejlett képzaj-szűrési technológiával a felvételek tisztábbak és élesebbek, a videók és a fényképek is élénk színekben pompáznak. Az osztott utas feldolgozásnak köszönhetően fényképeket videó rögzítése közben is készíthetünk – nincs szükség a felvételi mód váltására, vagy a videofelvétel megszakítására. A kamera kompatibilis a PictBridge nyomtatókkal, így a képek közvetlenül kinyomtathatók.

Hosszabb rögzítési idő
A kamera támogatja a nagykapacitású kétrétegű (Dual Layer) adathordozókat (DVD-R DL), így akár 108 perces anyagot is rögzíthetünk egy lemezre, amit nagyban segít, hogy a készülékhez megnövelt teljesítményű akkumulátor is beszerezhető. (A nagykapacitású akkumulátor (BP-214) külön vásárolható meg).Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin