Connect with us

Hirdetés

technokrata

Táska és cipő site-ot indított az Amazon

Smart home

Táska és cipő site-ot indított az Amazon

Vastag tárcájú férjek előnyben.

Az Amazon betört a cipő és divat kiegészítők piacára: a vállalat bejelentette, hogy elindított egy kizárólag cipőket és táskákat kínáló honlapot az Egyesült Államokban a növekvő igények kielégítése céljából. A Reuters híre szerint az Endless.com több mint 250 márka, köztük Donald J Pliner, Enzo Angiolini, a Reebok és a Columbia Sportswear termékeit vonultatja fel.

A cipő és táskamániában szenvedő feleségek férjei megnyugodhatnak: a site-on található katalógusból egyelőre hiányoznak az olyan csúcstermékek, mint amilyen Jimmy Choo Heba nevű selyem és szatén topánkája, szerény 395 fontért.

A könyvesboltból kinőtt webáruház új e-kereskedelmi törekvését ingyenes éjszakai kézbesítési, és visszaküldési lehetőséggel igyekszik vonzóvá tenni. „Mindemellett, 110 százalékos árgaranciát kínálunk” – mondta Jeff Bezos, az Amazon.com vezére.

Az Amazon tervei szerint az általa nyújtott „vibráló és csodálatos” vásárlási lehetőség új fejezetet nyit a szolgáltatások területén. A fogyasztók ár, stílus, márka, méret és szín alapján válogathatnak, a vásárláshoz pedig a már meglévő amazonos azonosító is használható.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés