Connect with us

Hirdetés

technokrata

A kreatíviparban dolgozók számára tervezte az LG a 2022-es UltraFine OLED Pro monitorokat

ultrafine

Kütyük

A kreatíviparban dolgozók számára tervezte az LG a 2022-es UltraFine OLED Pro monitorokat

A kreatíviparban dolgozók számára tervezte az LG a 2022-es UltraFine OLED Pro monitorokat

Pontos színmegjelenítésükkel és kiemelkedő HDR-teljesítményükkel az új professzionális kijelzők ideálisak a nagyfelbontású képek és videók szerkesztéséhez

Az LG Electronics (LG) a 2022-es CES-en bemutatja a 2022-es LG UltraFineTM OLED Pro monitorokat (32BP95E és 27BP95E modellek), amivel ismét magasabbra emeli a lécet a professzionális képmegjelenítési megoldások piacán.

E készülékek révén immár munka közben is élvezhetik a felhasználók az OLED-technológia előnyeit: az önálló fénykibocsátásra képes képpontoknak köszönhetően az új monitorok pontos színvisszaadást, illetve kiváló HDR- és SDR-teljesítményt garantálnak, ami elengedhetetlen a vizuáliseffektus-művészek, videószerkesztők, valamint az egyéb kreatív területeken dolgozók számára.

Az LG legújabb, 32 és 27 hüvelykes képátlójú OLED Pro modelljei 4K UHD felbontással (3840 x 2160), 1.000.000:1 kontrasztaránnyal és a DCI-P3 színtér 99 százalékát lefedő színmegjelenítéssel érkeznek, így még a legaprólékosabb digitális projektekhez is ideális választást jelentenek. Mindkét új kijelző pixelei egymástól függetlenül vezéreltek, ami kiemelkedő színhűséget és kontrasztot garantál.  Mivel az OLED-kijelzők nem igényelnek külön háttérvilágítást, az UltraFine monitorokon nem jelentkezik sem zavaró halo-effektus, sem a számos LCD-kijelzőre jellemző fényárnyék.

Az optimális munkakörülmények megteremtése és a még élénkebb színek megjelenítése érdekében mindkét OLED Pro monitor levehető, az automatikus kalibrálást segítő érzékelőkkel és monitorárnyékolóval érkezik. Az ingyenesen letölthető LG Calibration Studio szoftverrel az érzékelő a felhasználó által előre meghatározott időpontokban megméri a kijelző által kibocsátott fény mennyiségét, így a készülék automatikusan elvégzi a nagyfokú színpontossághoz és -konzisztenciához szükséges beállításokat. A színhelyesség tovább javítható a felszerelhető monitorárnyékolóval, ami megakadályozza a külső fényforrások zavaró tükröződéseit.

Mindkét UltraFine OLED Pro készülék vékony, elegáns kialakítású és könnyű, így ha a munka megkívánja, problémamentesen áthelyezhető egy másik asztalra vagy helyiségbe. A monitorok állványa biztonságosan rögzíthető a kijelző hátuljához egy egyszerű, egykattintásos mechanizmussal, amely révén a kijelző nem csak elforgatható, de magassága és dőlésszöge is kényelmesen állítható, miközben nem veszít sem stabilitásából, sem stílusos megjelenéséből.

„A kreatív szakma igényeire tervezett új UltraFine OLED Pro monitorok lenyűgöző, önálló fénykibocsátású képpontokra épülő vizuális megjelenítést és megbízható kalibrációt garantálnak”

— mondta Seo Young-jae, az LG üzleti megoldások divíziójának alelnöke és IT-termékekért felelős vezetője.

„A széles skálát lefedő, hihetetlenül pontos színmegjelenítés, illetve a HDR- és SDR-tartalmak hű reprodukálásának képessége ideálissá teszik ezeket az eszközöket a film- és digitálismédia-iparban dolgozó professzionális felhasználók számára.”

Az új LG UltraFine OLED Pro monitorok a jövő hónaptól világszerte elérhetőek lesznek a kulcsfontosságú piacokon.

Termékspecifikáció:

32BP95E 27BP95E
Képernyő Kijelző OLED OLED
Méret 31,5 hüvelyk 27 hüvelyk
Felbontás 4K UHD (3840 x 2160) 4K UHD (3840 x 2160)
Színskála (Tipikusan) DCI-P3 99 százalék
Adobe RGB 99 százalék
DCI-P3 99 százalék
Adobe RGB 99 százalék
Kontrasztarány 1 000 000:1 1 000 000:1
HDR OLED Pixel Dimming HDR OLED Pixel Dimming HDR
DisplayHDR 400 True Black DisplayHDR 400 True Black
Válaszidő 1 ms 1 ms
Kalibrálás Automata kalibrálás Igen, az LG Calibration Studio-val Igen, az LG Calibration Studio-val
H/W kalibrálás Igen Igen
Tartozékok Kalibrálási szenzor Igen Igen
Monitor-árnyékoló Igen Igen
Csatlakozók Interfész 90 W-os USB-C
USB x1 Feltöltésx3 Letöltés

HDMI

Display Port x2

90 W-os USB-C
USB x1 Feltöltésx3 Letöltés

HDMI

Display Port x2

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés