Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bespoke AirDresser okosfunkcióival új szintre emeli a ruhaápolás

bespoke

Kütyük

Bespoke AirDresser okosfunkcióival új szintre emeli a ruhaápolás

Bespoke AirDresser okosfunkcióival új szintre emeli a ruhaápolás

A Samsung Bespoke kínálatának legújabb darabjával könnyen frissen és tisztán tarthatók a különböző anyagú ruhák, valamint eltávolítható a vírusok és baktériumok 99,9 százaléka és a kellemetlen szagok.

Magyarországra is megérkezett a Samsung különleges ruhaápoló rendszere, a Bespoke AirDresser. A Samsung háztartásieszköz-kínálatának legújabb készüléke a szintén elérhető, eredeti AirDresserhez hasonlóan kiválóan illeszkedik a legtöbb lakás berendezéséhez, különleges megoldásaival pedig megkönnyíti az alkalmi öltözékek frissen tartását és könnyen tisztíthatók vele a ritkábban használt textíliák.

A továbbfejlesztett okosfunkcióknak köszönhetően a Samsung AirDresser és Bespoke AirDresser még hatékonyabban frissíti fel a ruhákat, miközben eltávolítja a port, semlegesíti a nem kívánt illatok 99 százalékát, elpusztítja a kórokozókat és kisimítja az esetleges gyűrődéseket. Az egészség megőrzése és a jólléti gyakorlatok világszerte egyre kiemelkedőbb szerepet játszanak a felhasználók életében, így sokan használják tudatosabban a ruhatárukat is, ügyelve a tisztaságra és frissességre, ehhez járulhatnak hozzá a stílusos AirDresser készülékek.

A Samsung Bespoke AirDresser az egészség megőrzését és a higiéniát szem előtt tartva, a kórokozók távoltartásával kínál lehetőséget a ruhák tisztán tartására – mondta el Hyesoon Yang, a Samsung digitális eszközök üzletágának ügyfélélményért felelős alelnöke. – A tisztítási folyamat során a készülék eltávolítja a kellemetlen szagokért felelős gázokat és megakadályozza azok újrakeletkezését, így minden textília friss illatú marad.”

Friss szövetek minden nap, kórokozók és kellemetlen illatok nélkül

A legfontosabb darabok frissek és viselésre készek maradnak a Bespoke AirDresser Fertőtlenítés funkciójának köszönhetően, amely JetSteam technológiával gőzöli és frissíti fel az anyagokat. A szövetet magas hőmérsékleten kezeli a rendszer, így képes mélyen tisztítani és semlegesíteni a vírusok, baktériumok 99,9 százalékát. A JetSteam emellett elpusztítja a poratkák 100 százalékát, így kiválóan használható lepedők, huzatok, vagy akár gyermekruhák, játékok frissen tartására is.

A Bespoke AirDresser Illatosító szűrőjével semlegesíti a kellemetlen szagokért felelős gázok 99 százalékát2, köztük az izzadtságból, dohányfüstből és ételekből származókat is. A kerámiából készült szűrő nedves és párás körülmények között is hatékonyan működik és képes lebontani a kellemetlen szagokat okozó részecskéket, így a készülékben tárolt ruhák mindig illatosak maradnak.

A Bespoke AirDresser Gyűrődésgátlója a JetAir és a JetSteam technológiákkal képes kisimítani a ruhák gyűrődéseit, így azok mindig viselésre készen kerülhetnek ki a készülékből. A felhasználók kedvenc ruhadarabjai kifogástalan állapotban várhatják a különleges alkalmakat, családi eseményeket, vagy fontos munkamegbeszéléseket.

Nagy teljesítmény és intelligens funkciók csökkentik az idő-és energiaráfordítást

Az AirDresser készülékek amellett, hogy kényelmesebbé teszik a ruhaápolást, könnyen alkalmazhatók különböző területeken. A Mesterséges Intelligencia Vezérlés funkció megjegyzi a felhasználói szokásokat és ez alapján személyre szabja a beállításokat, így, ha rendszeresen ismétlődő feladatokra használják, a programozás jelentősen egyszerűsödik. A rendszer megfigyeli a leggyakrabban használt funkciókat, így nem szükséges a menüben keresgélni a beállítások megtalálásához. A Samsung intelligens mosógépei a SmartThings alkalmazáson keresztül csatlakoztathatók a Bespoke AirDresserhez, és képesek egyedi ajánlásokat adni a legmegfelelőbb szárítási folyamathoz a mosási program alapján.

A ruhák a fertőtlenítését követően az okos rendszerek veszik át az irányítást. Az ajtó belső felén található páratartalomérzékelő segítségével a Bespoke AirDresser MI Szárító technológiája folyamatosan érzékeli ruhák nedvességtartalmát, és ennek megfelelően csökkenti a száradási időt, így a ruhanemű mindig szinte a lehető legrövidebb idő alatt szárad meg.

A hosszabb ruhák is kényelmesen tisztíthatók

Legyen szó akár télikabátokról vagy földig érő estélyi ruhákról, a Bespoke AirDresser Hosszú ruha zónáját kifejezetten a hosszabb ruhadarabok kezelésére tervezték. Az AirDresser a téli hónapokban is hasznos darab lehet, hiszen a hosszú ruhákat és kabátokat nehéz lehet a hagyományos eszközökkel frissen tartani, a Samsung készülékében található 143 centiméteres zónában azonban akár 20 centiméterrel hosszabb darabok is elférnek, mint a szekrény többi részében.

A modern, minimalista dizájn az előlapon vékony kezelőfelülettel és letisztult gombokkal egészül ki, amelyek megkönnyítik a beállítások és opciók kiválasztását, valamint javítják a láthatóságot és a hozzáférhetőséget.

A ruhaápolás következő szintje

A Samsung AirDresser és a Bespoke AirDresser Magyarországon különleges Kristálytükör árnyalatban érhetők el. Az AirDresser két méretben kapható, a 45- és 60 cm széles modellek három, illetve öt ruhadarab tárolására alkalmasak. A 45 cm széles AirDresser 549.900 forintos, a 60 cm-es pedig 649.900 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el.

A Bespoke AirDresserről további információk a https://www.samsung.com/hu/washers-and-dryers/airdresser/df8000nm-silver-mirror-df60a8500cg-e2/, illetve a https://www.samsung.com/hu/washers-and-dryers/airdresser/df9000rm-silver-mirror-df10a9500cg-e3/ weboldalon érhetők el.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés