Connect with us

technokrata

Pehelykönnyű súly, kényelmes viselet és nagy hangteljesítmény – itt a legújabb Panasonic vezeték nélküli fülhallgató

RZ-B100W fülhallgató

Kütyük

Pehelykönnyű súly, kényelmes viselet és nagy hangteljesítmény – itt a legújabb Panasonic vezeték nélküli fülhallgató

Pehelykönnyű súly, kényelmes viselet és nagy hangteljesítmény – itt a legújabb Panasonic vezeték nélküli fülhallgató

Az RZ-B100W Panasonic vezeték nélküli fülhallgató kiváló időzítéssel, a nyári szezon kezdetén került bemutatásra és hamarosan már a üzletekben is elérhető. A kedvező árazású, valódi vezeték nélküli, dugaszolható fülhallgató számos praktikus funkciót kínál a mindennapokhoz.

A fülhallgató a Panasonictól megszokott nagy teljesítményű hangzást szólaltatja meg, amihez extra adag basszus, hosszú lejátszási idő és mindenki számára kényelmes kialakítás társul. A fülhallgató érintés- és hangvezérlési funkcióival a felhasználók kényelmesen kezelhetik a zenéket, hívásokat intézhetnek és hangsegédet is használhatnak. A minimalista fülhallgatót praktikus, kis méretű töltőtokban lehet hordozni, ami a gyorstöltő funkcióval pillanatok alatt meghosszabbítja az üzemidőt.

Panasonic vezeték nélküli fülhallgató

Akár futás közben, városi sétákon vagy otthon a kanapén is szólhat a fülhallgatóból a zene, hiszen a Panasonic B100W egy igazán sokoldalú mindenes. A Bluetooth párosítás abban a pillanatban létrejön, amikor a felhasználó kiveszi a fülhallgatót a töltőtokból. A két fülhallgató egyenként csatlakozik az okos készülékekhez. Ennek köszönhetően a hangok tökéletes szinkronban szólalnak meg a jobb és a bal fülben. Ez a képesség nem csak telefonhívásoknál, hanem például hangoskönyvek lejátszása közben is hasznos. A kettős csatlakozás lehetővé teszi, hogy a felhasználók akár külön-külön is használni tudják a fülhallgatópár jobb vagy bal oldali részét. Így például megtehetik, hogy az egyik oldali fülhallgatót töltik, miközben a másikkal egy sportközvetítést hallgatnak. A B100W XBS Extra Bass rendszere szólaltatja meg a felhasználók által kedvelt erős mélyeket.

Panasonic vezeték nélküli fülhallgató

A B100 ergonomikus kialakítása tökéletesen illeszkedik a fülbe, így biztosan a helyén marad és kényelmes a viselete. A fülhallgatóknak nincsen a fülkagyló mögé nyúló szára, így mindössze 5 grammot nyomnak. A kialakításnak köszönhetően használat közben sem nyomja semmi a hallójáratot. A mindkét oldali fülhallgatón elhelyezett érintésérzékelők megkönnyítik a vezérlést.  Az új valódi vezeték nélküli Panasonic fülhallgató segítségével a lejátszó eszköz virtuális segédje is vezérelhető. A felhasználó akár a zsebében is hagyhatja okostelefonját, a hangvezérléssel akkor is meghallgathatja az időjárás-jelentést, és további funkciókat is használhat.

Panasonic vezeték nélküli fülhallgatóhttps://www.alza.hu/panasonic-rz-b100wde-k-d6519496.htm?o=1?idp=13626

Teljesen feltöltött állapotban a fülhallgató négy órányi vezeték nélküli zenelejátszást biztosít. A nadrágzsebben is hordozható, kompakt töltőtok pedig további 12 órára elegendő töltést tárol. Ez több mint elegendő, amikor egy kemény munkanap után kikapcsolódásra vágyva sétálni indul a parkba. Az RZ-B100W-vel az eső és a por sem állhatja útját. A Panasonic minden eddiginél kedvezőbb árazású, valódi vezeték nélküli fülhallgatója az IPX4 szabványnak megfelelően védelmet biztosít a víz és a por ellen is.

Panasonic vezeték nélküli fülhallgató

A Panasonic RZ-B100W 2021. júniusától kapható Magyarországon. >> Érdekel, megnézem!

A zenerajongók fehér és fekete szín között választhatnak.  >> További Panasonic vezeték nélküli fülhallgatók

További Kütyük

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu