Connect with us

Hirdetés

technokrata

CES 2021: a Kingston bemutatja új NVMe SSD kínálatát

Kütyük

CES 2021: a Kingston bemutatja új NVMe SSD kínálatát

CES 2021: a Kingston bemutatja új NVMe SSD kínálatát

Következő generációs NVMe PCIe 4.0 meghajtók

A teljes egészében digitális CES® 2021 kiállítás alkalmából a Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette NVMe SSD fejlesztési ütemtervét. A vállalat ezúttal új formában, a virtuális térben mutatja be a résztvevők számára iparágvezető SSD-meghajtóit.

A Kingston mindent megtesz azért, hogy 2021-ben is megőrizze vezető pozícióját az SSD-k piacán, az új kliensmeghajtók és adatközponti U.2 NVMe meghajtók szegmensében. A kínálatban szerepelnek a vállalat első PCIe NVMe Gen 4.0 SSD-i, valamint egy új, külső USB 3.2 SSD:

  • Ghost Tree: a nagy teljesítményű, új Gen 4.0 meghajtó tökéletes megoldás tartalomkészítők és nagy teljesítményigényű felhasználók számára. A „Ghost Tree” kódnevű meghajtóval a Kingston 7000 MB/s olvasási és írási sebesség elérését tűzi ki célul, az 1-4 TB közötti kapacitástartományra is kiterjesztve a nyolccsatornás PCIe Gen 4.0 x4 képességeit.
  • NV sorozat: a legújabb Gen 3.0 x4 SSD ideális belépő szintű meghajtó kezdő NVMe felhasználók számára, 2 TB maximális kapacitással.
  • XS2000: a Kingston vadonatúj, 500 GB-2 TB kapacitású USB 3.2 Gen 2 x2 külső meghajtója megfelelő eszköz fényképek, videók és más fájlok tárolására. USB Type-C® csatlakozója rendkívül gyors, 2000 MB/s sebességű adatátvitelt tesz lehetővé.
  • DC1500M: a Data Center 1500M a DC1000M meghajtó több névtartományt támogató frissítése. Az U.2 NVMe SSD sokféle nagy adatfeldolgozási teljesítményt igénylő feladathoz ideális például a számítási felhő, a web hosting és a virtuális infrastruktúrák szegmensében.

„Most, hogy a CES az online világba költözik, több lehetőségünk lesz arra, hogy felvegyük a kapcsolatot a világ új és régebbi technikai közösségeivel. A CES ideális alkalom a Kingston terveinek bemutatására. Nagy várakozással készülünk első Gen 4.0 NVMe SSD-ink és egy új külső meghajtó bevezetésére. Az NVMe területén az összes ügyfélszegmenst le fogjuk fedni, a fogyasztóktól a profi felhasználókon keresztül az adatközpontokig”

– mutatott rá Tony Hollingsbee, a Kingston EMEA SSD üzletágának vezetője.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés