Connect with us

technokrata

CES 2021: a Kingston bemutatja új NVMe SSD kínálatát

Kütyük

CES 2021: a Kingston bemutatja új NVMe SSD kínálatát

CES 2021: a Kingston bemutatja új NVMe SSD kínálatát

Következő generációs NVMe PCIe 4.0 meghajtók

A teljes egészében digitális CES® 2021 kiállítás alkalmából a Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette NVMe SSD fejlesztési ütemtervét. A vállalat ezúttal új formában, a virtuális térben mutatja be a résztvevők számára iparágvezető SSD-meghajtóit.

A Kingston mindent megtesz azért, hogy 2021-ben is megőrizze vezető pozícióját az SSD-k piacán, az új kliensmeghajtók és adatközponti U.2 NVMe meghajtók szegmensében. A kínálatban szerepelnek a vállalat első PCIe NVMe Gen 4.0 SSD-i, valamint egy új, külső USB 3.2 SSD:

  • Ghost Tree: a nagy teljesítményű, új Gen 4.0 meghajtó tökéletes megoldás tartalomkészítők és nagy teljesítményigényű felhasználók számára. A „Ghost Tree” kódnevű meghajtóval a Kingston 7000 MB/s olvasási és írási sebesség elérését tűzi ki célul, az 1-4 TB közötti kapacitástartományra is kiterjesztve a nyolccsatornás PCIe Gen 4.0 x4 képességeit.
  • NV sorozat: a legújabb Gen 3.0 x4 SSD ideális belépő szintű meghajtó kezdő NVMe felhasználók számára, 2 TB maximális kapacitással.
  • XS2000: a Kingston vadonatúj, 500 GB-2 TB kapacitású USB 3.2 Gen 2 x2 külső meghajtója megfelelő eszköz fényképek, videók és más fájlok tárolására. USB Type-C® csatlakozója rendkívül gyors, 2000 MB/s sebességű adatátvitelt tesz lehetővé.
  • DC1500M: a Data Center 1500M a DC1000M meghajtó több névtartományt támogató frissítése. Az U.2 NVMe SSD sokféle nagy adatfeldolgozási teljesítményt igénylő feladathoz ideális például a számítási felhő, a web hosting és a virtuális infrastruktúrák szegmensében.

„Most, hogy a CES az online világba költözik, több lehetőségünk lesz arra, hogy felvegyük a kapcsolatot a világ új és régebbi technikai közösségeivel. A CES ideális alkalom a Kingston terveinek bemutatására. Nagy várakozással készülünk első Gen 4.0 NVMe SSD-ink és egy új külső meghajtó bevezetésére. Az NVMe területén az összes ügyfélszegmenst le fogjuk fedni, a fogyasztóktól a profi felhasználókon keresztül az adatközpontokig”

– mutatott rá Tony Hollingsbee, a Kingston EMEA SSD üzletágának vezetője.

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Smart-TV

A nappalikban már dúl a 8K forradalom

2021. április 20. kedd

SmartPhone

Mutasd meg a saját történetedet a Samsunggal!

2021. április 15. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin