Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkezett az új, távmunka-biztos router

zyxel

Kütyük

Megérkezett az új, távmunka-biztos router

Megérkezett az új, távmunka-biztos router

A Zyxel többsávos LTE eszköze a lakás minden pontjára eljuttatja a WiFi csatlakozást

A tajvani Zyxel Networks bemutatta LTE7480-M804 LTE Advanced Kültéri Routerét, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a nagy sebességű és stabil kapcsolat elérését olyan távoli területeken is, ahol más technológiák alkalmazása nagyon költséges lenne.

Mivel a világnak villámgyorsan kellett átállnia otthoni az munkavégzésre, sok vállalkozás keresett megoldásokat annak biztosítására, hogy munkavállalóik hozzáférhessenek a hatékony működésükhöz elengedhetetlen technológiákhoz. A vállalati hálózathoz való megbízható és gyors csatlakozás kulcsfontosságú vált, de ennek megszervezése közel sem egyszerű feladat, mivel az otthoni hálózatban sok az alacsony olyan vakfolt, ahol akadozik a hozzáférés és alacsony a jelerősség.

A Zyxel routere erre ad választ: a legújabb LTE mobilhálózatokon keresztül szolgáltat szélessávú elérést, és könnyen telepíthető és integrálható bármely meglévő infrastruktúrába. Beállítható fő kapcsolatként vagy biztonsági megoldásként is, enyhítve ezzel a hálózat kimaradásának kockázatát.

Az LTE7480-M804 LTE-A Kültéri Router funkciói:

  • Villámgyors internetkapcsolat: Az LTE7480 a 3GPP UE 12. kategóriával akár 600 Mbps adatátviteli sebességgel, két térbeli adatfolyamon keresztül, két hordozó komponensen.
  • Széles antennák: Az LTE7480 beépített 4×4 MIMO, nagy nyereségű széles átviteli antennával rendelkezik, 8 dBi-ig; a kültéri kialakítás lehetővé teszi az LTE7480 számára, hogy a látótávolságon túl is működjön a lefedettség.
  • Könnyen telepíthető: Az LTE7480 támogatja a bridge és router funkciókat a rugalmas telepítéshez; A 802.3af / PoE esetén nincs szükség külön áramforrásra. Az IP68 szabadtéri kialakítása lehetővé teszi a munkavégzést zord környezetben is; kompatibilis az ingyenes „Zyxel Ally” alkalmazással, hogy mindenhol megtalálhassuk a telepítéshez szükséges legjobb jelet.
  • Távoli felügyelet: Az intuitív mobilalkalmazás és webalapú felület biztosítja a távoli kezelést a beállítások konfigurálásától, a hálózati állapotfigyeléstől és a szoftverfrissítésektől a tűzfalkezelésig.
  • Non-stop kapcsolat: A vezeték nélküli LTE kábelek nélkül használható a multi-WAN feladatátvétel alkalmazáshoz.

„A hálózatok támogatása kiemelt fontosságú bármely otthoni iroda keretein belül, hiszen a vállalkozások folyamatosan szembesülnek a koronavírus terjedésének mérséklése érdekében hozott társadalmi távolságtartó intézkedések hatásával. Az új Zyxel 4G LTE-A router hatékony és költséghatékony megoldást kínál a nagysebességű szélessávú távoli területekre a meglévő LTE mobilhálózatokon keresztül ”- mondta Treso Tamás, a Zyxel magyarországi képviseletének vezetője. Hozzátette: „Ez az új router könnyen integrálható bármilyen meglévő infrastruktúrába, és fő kapcsolatként vagy biztonsági megoldásként is működhet. A távoli kezelés képességével még a technikában legkevésbé jártas alkalmazottak is képesek lesznek elérni a kiemelkedő kapcsolatot nagy sebességű és erős jelekkel a nagy hatótávolságú átvitelből.”

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés