Connect with us
Hirdetés

technokrata

Ütős basszus a SONY legújabb EXTRA BASS™ vezeték nélküli hangszóróival

Sony SRS-XB43

Kütyük

Ütős basszus a SONY legújabb EXTRA BASS™ vezeték nélküli hangszóróival

Ütős basszus a SONY legújabb EXTRA BASS™ vezeték nélküli hangszóróival

A SONY bővíti az EXTRA BASSTM vezeték nélküli hangszórók tárházát a SONY SRS-XB43, SRS-XB33 és SRS-XB23 modellekkel. A legújabb kialakításnak köszönhetően kiváló hangminőséggel, erős strapabíró képességgel és felhasználhatósággal biztosít remek hangzást bárhol, bármikor.

  • Javított hangminőségű SONY SRS-XB43, SRS-XB33 és SRS-XB23 újonnan fejlesztett X-Balanced hangszóróegységgel

  • Határtalan zenehallgatás a víz- és porálló, valamint ütésálló kialakításnak[1] köszönhetően

  • A friss felhozatal megújult stílussal rendelkezik, mint például az SRS-XB23 új kompakt, könnyen hordozható kialakítása

[1] Kizárólag az XB33 és XB23 készülékek esetében elérhető.

Sony XB43

A hang, amit érdemes megosztani

EXTRA BASSTM hang

Bárhol is van, élvezze a mély, ütős basszust a legújabb vezeték nélküli hangszórókkal. Az EXTRA BASSTM hangzást az XB vezeték nélküli hangszórók egész sora szolgáltatja a Sony alább részletezett hangtechnológiájának köszönhetően.

X-Balance hangszóróegység

A Sony újonnan kifejlesztett X-Balanced hangszóróegysége kiváló hangminőséget és erős frekvenciát biztosít a gazdagabb és mélyebb zenei élményért. Az egység szögletes alakja maximalizálja a hangszóró membránjának területét, növelve a hangnyomást a pontosabb basszus érdekében. Emellett csökkenti az eszköz kilengését, így képes ugyanazt a hangnyomást fenntartani kevesebb torzulással. Az XB33-ra eső hangnyomás szintje megközelítőleg 30%-kal nőtt, és a torzítási arány közel 25%-kal csökkent az előző, SRS-XB32-es modellhez képest.

A hagyományos hangszóró kör alakú membránjával ellentétben a SONY XB43 X-Balanced hangszóróegysége egy csaknem téglalap alakú membránt tartalmaz. Kétirányú hangszórórendszere az alacsony- és középfrekvenciák, valamint a magasabb frekvenciatartomány elérésének érdekében kombinálja a mélysugárzót egy dedikált magassugárzóval. Az eredmény erős, ütős hangzás, és kivételes vokális tisztaság.

Az XB33 és az XB23 esetében az X-Balanced hangszóróegység egy újonnan kifejlesztett szögletes alakú membránnal és konvenciókhoz nem ragaszkodó kialakítással rendelkezik. Az új kialakítás maximalizálja a hangszóró membránját – növelve a hangnyomást – miközben a hangszórók mérete kompakt marad.

Méhsejtmintás (MRC) hangsugárzókúp

A merev és könnyű, méhsejtmintás (MRC) szerkezetű hangsugárzókúp hozzájárul a minőségi hangképzéshez.

Oldalsó, passzív sugárzók

Az oldalsó, passzív sugárzók arra optimalizálták, hogy mindhárom modellt segítsék a tiszta basszushang sugárzásában.

LIVE SOUND mód[1]

A LIVE SOUND mód élő műsort és bulikat megidéző háromdimenziós hangélményt képez.

Sony XB43

Több élmény, kevesebb aggodalom

Víz-, por- és rozsdaálló

Az IP67-es besorolásnak köszönhetően a tengerpartra, az erdőbe, a sivatagba vagy bárhová magával viheti a készülékeket, legyen akármennyi por, szólni fognak. A hangszórók továbbá ellenállnak a sós víznek is, hogy tengerparton se akadályozza semmi a szórakozást.

 

Ütésálló[2]

A hangszórók[3] komoly rázkódáspróbákon estek át, amelyek alapján garantáltan képesek elviselni a mindennapi használat során óhatatlanul bekövetkező ütődéseket, döccenéseket és karcolásokat. A kétbalkezes balesetek sem veszélyeztetik a hangszórókat[4], működőképesek[5] maradnak.

 

Non-stop szórakozás és új formatényező

Fények[6]

A hangszórók új kialakításukkal könnyedén teremtenek fesztiválhangulatot, ahol zenehallgatás közben lehet élvezni a színek számtalan kombinációjának váltakozását a fénycsík, a stroboszkóp[7] és hangszórófények segítségével.

Fiestable[8] and Sony | Music Centre alkalmazások

Az “Fiestable” társalkalmazással[9] létrehozható egy igazi klub érzete. Az okostelefonnal navigálva a fények egységben lehetnek a zene ritmusával.

Az ingyenes “Sony | Music Centre” applikáció[10] segítségével a táncparkettről irányítható a hangszóró működése. Az applikációval szabadon kiválaszthatók a kedvenc lejátszási listák, átugorhatók a soron következő zeneszámok és kikapcsolhatók a fények, ahogy épp a hangulathoz illik.

Party Connect

Az új, Party Connect funkcióval csatlakoztasson akár 100 vezeték nélküli hangsugárzót[11] BLUETOOTH® technológiával és a zene és a fények teljes összhangba kerülnek.

USB-Type-C®

A vezeték nélküli hangsugárzók tölthetők az az USB-Type-C®-vel, az újonnan támogatott töltőkkel.

Akkumulátor-élettartam és kapcsolódás

Az akár 24 órás[12] akkumulátorkapacitásnak köszönhetően a buli egész éjszaka tart. További töltésért[13] az okostelefon egy USB Type-A kábelen keresztül összeköthető a hangszóróval, hogy az akkumulátor is addig bírja, mint a felhasználója. A Bluetooth® és a NFC™[14] technológiáknak köszönhetően a kedvenc zenék utazás közben is hallgathatók a csatlakoztatott hangszórókon keresztül.

SONY SRS-XB33

Elérhetőség

A SONY SRS-XB43 modell várhatóan 2020 augusztusától válik elérhetővé fekete és kék színekben.

A SONY SRS-XB33 modell várhatóan 2020 augusztusától válik elérhetővé fekete, kék, vörös és taupe (bézs) színekben.

A SONY SRS-XB33 modell 2020 augusztusától elérhető fekete, kék, vörös, taupe és zöld színekben.

 

[1] A LIVE SOUND mód csak az XB43 és XB33 esetében elérhető.

[2] Az XB33 és XB23 átfogó ütésteszten átesett termékek.

[3] Az XB33 és XB23 átfogó ütésteszten átesett termékek.

[4] Kizárólag az XB33 és XB32 esetében.

[5] A hangszórók leejtése vagy mechanikus ütés hatására bekövetkező deformációja és sérülése a víz- és porálló teljesítmény romlását okozhatja.

[6] Kizárólag az XB43 és XB33 termékeknél.

[7] A stroboszkóp csak az XB43 esetében elérhető.

[8] A Fiestable alkalmazás kizárólag az XB43 és XB33 esetében elérhető.

[9] Elérhető a Google Play és App Store kínálatában.

[10] Elérhető a Google Play és App Store kínálatában.

[11] Kizárólag az SRS-XB43, SRS-XB33, SRS-XB23 termékekkel kompatibilis.

[12] Akár 24 órás akkumulátor élettartam (STAMINA üzemmód / világítás kikapcsolva) kizárólag XB43/XB33 modellek esetén, az XB23 akkumulátorának élettartama legfeljebb 12 óra (STAMINA mód). A tényleges teljesítmény az említett ​​időtől függően változhat a hangerő, a lejátszott dalok, a környező hőmérséklet és a felhasználási feltételek miatt.

[13] Csak az XB43 és XB33 esetében elérhető.

[14] Az NFC csak az XB43 és XB33 esetében elérhető.

További Kütyük

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés
Hirdetés