Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lilába öltözik a Samsung Galaxy S20+ és a Galaxy Buds+ BTS Kiadása

samsung

Kütyük

Lilába öltözik a Samsung Galaxy S20+ és a Galaxy Buds+ BTS Kiadása

Lilába öltözik a Samsung Galaxy S20+ és a Galaxy Buds+ BTS Kiadása

Magyarországon is elérhetővé válik a Samsung és a világszerte népszerű K-pop banda, a BTS közös készüléksorozata, amelyben a rajongók még közelebb kerülhetnek kedvenceikhez. A különleges BTS kiadás mellett a Galaxy S20 széria új színekben is a boltok polcaira kerül.

Az új Galaxy S20+ BTS Kiadás kialakítását lila üveg és fém külső teszi egyedivé. A Galaxy Buds+ BTS Kiadás és a hozzá tartozó töltőtok szintén lilában pompázik, a zenekar logójával és a lila szív motívumokkal, így a rajongók világszerte megmutathatják az elköteleződésüket ezekkel az egyedi eszközökkel.

A Galaxy S20+ BTS Kiadáson előretelepítve megtalálhatók a BTS stílusában készült témák, valamint a Weverse rajongói közösségi platform. A készülékek dobozában a zenekar tagjait ábrázoló képeslapok és egyedi matricák is helyet kapnak, amelyekkel a felhasználók még személyesebbé tehetik a telefonjukat. A Galaxy S20+ világszerte jól ismert professzionális kamerájával mostantól a hazai BTS rajongók is elkészíthetik a zenekar ihlette saját tartalmaikat és ezzel csatlakozhatnak egy igazán különleges közösséghez.

A Galaxy Buds+ BTS Kiadás egyedi kialakításával és kimagasló hangminőségével hozza közelebb a zenerajongókat a kedvenceikhez. A Galaxy Buds+ kiegyensúlyozott és részletgazdag AKG hangzást biztosít a felhasználóknak. Az iparági szinten is kiemelkedő kétutas hangszóróval a rajongók teljesen elmerülhetnek a BTS zenéjében. A Galaxy Buds+ BTS Kiadásának dobozában a Galaxy S20+-hoz hasonlóan BTS képeslapok is várják a felhasználókat.

A Galaxy S20+ és a Galaxy Buds+ BTS Kiadása július 9-én, a BTS rajongói közösségének hétéves évfordulóján érkezik a magyar üzletekbe. A Galaxy S20+ BTS Kiadás 389.990 forintos, a Galaxy Buds+ BTS Kiadás pedig 79.990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el.

A Samsung Galaxy S20+ BTS Kiadása előrendelési akcióban is elérhető lesz 2020. június 26. 00:01 órától 2020. július 8. 23:59 óráig vagy a készlet erejéig. A promócióban résztvevő előrendelők egy Galaxy Buds+ BTS Kiadású fülhallgatót vásárolhatnak 50% kedvezménnyel a készülékük mellé, amelyet a meghatározott Samsung Experience Store-okban vehetnek át.

A Samsung és a BTS együttműködéséről, a BTS Kiadású készülékekről, illetve az előrendelés pontos részleteiről további információ a https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-s20/bts-edition/ weboldalon érhető el.

A BTS lila árnyalatai mellett a Galaxy S20 sorozat készülékei további három új színben is elérhetők már Magyarországon. A Fehér Felhő, az Élénkpiros és a Királykék Galaxy S20 készülékek már megvásárolhatók országszerte. A látványos új árnyalatokkal még szélesebb kínálatból választhatják ki a felhasználók a számukra legideálisabb készüléket, amellyel igazán azonosulni tudnak.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés