Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lilába öltözik a Samsung Galaxy S20+ és a Galaxy Buds+ BTS Kiadása

samsung

Kütyük

Lilába öltözik a Samsung Galaxy S20+ és a Galaxy Buds+ BTS Kiadása

Lilába öltözik a Samsung Galaxy S20+ és a Galaxy Buds+ BTS Kiadása

Magyarországon is elérhetővé válik a Samsung és a világszerte népszerű K-pop banda, a BTS közös készüléksorozata, amelyben a rajongók még közelebb kerülhetnek kedvenceikhez. A különleges BTS kiadás mellett a Galaxy S20 széria új színekben is a boltok polcaira kerül.

Az új Galaxy S20+ BTS Kiadás kialakítását lila üveg és fém külső teszi egyedivé. A Galaxy Buds+ BTS Kiadás és a hozzá tartozó töltőtok szintén lilában pompázik, a zenekar logójával és a lila szív motívumokkal, így a rajongók világszerte megmutathatják az elköteleződésüket ezekkel az egyedi eszközökkel.

A Galaxy S20+ BTS Kiadáson előretelepítve megtalálhatók a BTS stílusában készült témák, valamint a Weverse rajongói közösségi platform. A készülékek dobozában a zenekar tagjait ábrázoló képeslapok és egyedi matricák is helyet kapnak, amelyekkel a felhasználók még személyesebbé tehetik a telefonjukat. A Galaxy S20+ világszerte jól ismert professzionális kamerájával mostantól a hazai BTS rajongók is elkészíthetik a zenekar ihlette saját tartalmaikat és ezzel csatlakozhatnak egy igazán különleges közösséghez.

A Galaxy Buds+ BTS Kiadás egyedi kialakításával és kimagasló hangminőségével hozza közelebb a zenerajongókat a kedvenceikhez. A Galaxy Buds+ kiegyensúlyozott és részletgazdag AKG hangzást biztosít a felhasználóknak. Az iparági szinten is kiemelkedő kétutas hangszóróval a rajongók teljesen elmerülhetnek a BTS zenéjében. A Galaxy Buds+ BTS Kiadásának dobozában a Galaxy S20+-hoz hasonlóan BTS képeslapok is várják a felhasználókat.

A Galaxy S20+ és a Galaxy Buds+ BTS Kiadása július 9-én, a BTS rajongói közösségének hétéves évfordulóján érkezik a magyar üzletekbe. A Galaxy S20+ BTS Kiadás 389.990 forintos, a Galaxy Buds+ BTS Kiadás pedig 79.990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el.

A Samsung Galaxy S20+ BTS Kiadása előrendelési akcióban is elérhető lesz 2020. június 26. 00:01 órától 2020. július 8. 23:59 óráig vagy a készlet erejéig. A promócióban résztvevő előrendelők egy Galaxy Buds+ BTS Kiadású fülhallgatót vásárolhatnak 50% kedvezménnyel a készülékük mellé, amelyet a meghatározott Samsung Experience Store-okban vehetnek át.

A Samsung és a BTS együttműködéséről, a BTS Kiadású készülékekről, illetve az előrendelés pontos részleteiről további információ a https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-s20/bts-edition/ weboldalon érhető el.

A BTS lila árnyalatai mellett a Galaxy S20 sorozat készülékei további három új színben is elérhetők már Magyarországon. A Fehér Felhő, az Élénkpiros és a Királykék Galaxy S20 készülékek már megvásárolhatók országszerte. A látványos új árnyalatokkal még szélesebb kínálatból választhatják ki a felhasználók a számukra legideálisabb készüléket, amellyel igazán azonosulni tudnak.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés