Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sony tovább bővíti Soundbar kínálatát a HT-G700 és a HT-S20R bemutatásával

soundbar

Kütyük

A Sony tovább bővíti Soundbar kínálatát a HT-G700 és a HT-S20R bemutatásával

A Sony tovább bővíti Soundbar kínálatát a HT-G700 és a HT-S20R bemutatásával

Az új, Dolby Atmos® kompatibilis Sony HT-G700 soundbar 3.1 csatornával és egy dedikált középső hangszóróval magával ragadó hangzásvilágot biztosít, és életre kelti a felhasználók kedvenc filmjeit és sorozatait

A Sony bemutatta két új soundbarját, a HT-G700-at és a HT-S20R-t.

Az új modellek erőteljes és magával ragadó hangzást biztosítanak filmek és sorozatok megtekintéséhez az otthon kényelmében.

Kiemelkedő hangzásvilág és tiszta párbeszédek

A HT-G700 3.1 csatornával rendelkező, Dolby Atmos® és DTS:X kompatibilis soundbar ötvözi az átható hangzásvilágot és a tiszta párbeszédeket, így a felhasználók teljes mértékben átadhatják magukat a filmnézés élményének.

A 7.1.2 csatornájú hangrendszernek köszönhetően a felhasználók minden lehetséges irányból hallják a hangokat. A HT-G700-t a Sony által kialakított Vertical Surround Engine vezérli, a három első hangszóró és a Sony jelfeldolgozó technológiája, a soundbar által képzett hang vízszintesen és függőlegesen is lefedi a területet, és a fejlesztéseknek köszönhetően még szélesebb területeken képes hangot képezni[1]. Az Immersive AE (Audio Enhancement) gomb használatával a HT-G700 feljavítja a hagyományos sztereó hangtartalmakat 7.1.2 csatornájú hangminőségre, így minden sorozat és film átható hangzásvilággal szólal meg.

Ezen felül a HT-G700 középső hangszórója kiemeli a beszédhang tisztaságát, legyen szó egy sorozat pörgős párbeszédéről vagy akár suttogásról egy hollywoodi filmben. A termék zenehallgatás során is gazdag és részletes hangzásvilágot biztosít. Továbbá a HT-G700 S-Force PRO funkciója kiemeli a hangot, így illeszkedik az 55”-nél nagyobb televíziókhoz is.

Sokoldalú beállítási lehetőségek

A távirányítóval a felhasználók kiválaszthatják az adott tartalomhoz leginkább illeszkedő hangbeállításokat, a Mozi móddal elmerülhetnek a filmek világában, a Zene mód pedig a kedvenc dallamok minden részletét megszólaltatja. A Hang mód kiemeli a beszédet, az Éjszakai mód pedig optimalizálja a hangegyensúlyt, így még alacsony hangerőszint mellett is tökéletesen hallható az adott tartalom.

A HT-G700 egy erőteljes, vezeték nélküli mélynyomóval is rendelkezik, ami a nagyméretű belső szekrénnyel kiegészülve rendkívül mély és gazdag basszusok képzését teszi lehetővé. A terméket egyszerűen, Bluetooth® vagy HDMI eARC/ARC csatlakozással lehet a televíziókkal párosítani.

HT-S20R

A letisztult kialakítású HT-S20R soundbar elérhető áron biztosítja az erőteljes 5.1 csatornájú hangzást. A 400W erősségű, két első hangszóróval és mélynyomóval ellátott termék tökéletesen illeszkedik a televíziókhoz, és egyszerűen csatlakoztatható HDMI, optikai vagy analóg kábel segítségével. A felhasználók Bluetooth® vagy USB kapcsolaton keresztül kedvenc zenéiket is élvezhetik.

[1] Az HT-XF9000-hez viszonyítva

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés