Connect with us

technokrata

Érkezik a HONOR Magic UI 3.0 frissítés

honor

Kütyük

Érkezik a HONOR Magic UI 3.0 frissítés

Érkezik a HONOR Magic UI 3.0 frissítés

Egységes, felhasználói élmény, praktikusabb kameraalkalmazás és új biztonsági funkciók jellemzik a HONOR új frissítését

A Honor bejelentette, hogy megkezdődött a Magic UI 3.0 (EMUI 10.0) frissítés kiadása a Honor 20, a Honor 20 Pro, a Honor View 20 és a Honor 9X készülékekre.

Az Android 10 alapú szoftverfrissítés különböző eszközökön nyújt egységes felhasználói élményt, ezzel is alátámasztva a Honor elkötelezettségét egy intelligens eszközökön keresztül összekapcsolt világ megalkotása iránt.

Az új kezelőfelület használat közben finomabb visszajelzést ad a felhasználói utasításokra, így az alkalmazások közötti váltás is egyenletesebb. A sötét mód (Dark Mode) az akkumulátor mellett a szemet is kíméli. A telefon könnyedén csatlakoztatható laptophoz az NFC és a WiFi bekapcsolásával, és Bluetooth-szal vagy QR kódos párosítással egyszerűen másolhatók át képek és fájlok egyik eszközről a másikra.

Frissülő kameraalkalmazás

A különböző filtereket a fénykép elkészítése előtt is megtekinthetjük a telefon kijelzőjén. Mindemellett a kamera új, modernebb megjelenést kapott, és a zoom bar is láthatóbb lett. A videók rögzítését olyan eszközök segítik, mint a látható rács, a vízszintjelző és az időzítő.

Biztonság

A Magic UI 3.0-val rendelkező készülékek biztonságát egy saját fejlesztésű megbízható végrehajtási környezet (Trusted Exection Environment) őrzi. A mikrokernel a nemzetközi felhasználói eszközökre szánt operációs rendszerek közül az elérhető legmagasabb szintű CC EAL5+ biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik. A személyes adatok védelme érdekében az eszközök közötti kapcsolatok létesítését, adatátvitelt és információtárolást titkosítottan, védett környezetben végző Magic UI 3.0 támogatja a sztenderdizált alkalmazás engedélyek kezelését.

A további készülékek frissítése kapcsán a későbbiekben várható információ.

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

TAG Heuer Monaco

SmartWatch

Új Monaco karórákat mutat be a Tag Heuer

2020. december 1. kedd
Casio G-Shock Dragon Ball Z karóra

SmartWatch

Különleges karácsonyi nyereményjátékot indított a Casio

2020. november 29. vasárnap
XPLORA okosóra

SmartWatch

Mindig karnyújtásnyira, mindig biztonságban:

2020. november 26. csütörtök
Huawei Mate 40 Pro
samsung frame tv

Smart-TV

Virtuális utazás a The Frame TV képernyőjén

2020. november 24. kedd
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin