Connect with us

technokrata

Nem is gondolná, hogy mennyire hasznos a szájzuhany használata

szájzuhany

Kütyük

Nem is gondolná, hogy mennyire hasznos a szájzuhany használata

Nem is gondolná, hogy mennyire hasznos a szájzuhany használata

Fogaink megfelelő ápolása rettentően fontos.

Annak érdekében, hogy messziről elkerülhessük a fogorvost valamilyen problémával, és csak az éves ellenőrzésre kelljen elmenni, sok mindent tehetünk. Rengeteg remek fogkrém készítmény található már manapság a üzletek polcain, így tényleg csak annyi a dolgunk, hogy átgondoljuk, mi mit is várunk a fogpasztától, és ezek alapján vesszük meg a terméket. Fogkefék terén is hatalmas a kínálat a hagyományos, manuális típusok, és az elektromos fogkeféket illetően is. Hogy melyik a jobb, mik az előnyeik, hátrányaik, az már magában megérne egy cikket. Ami biztos, hogy naponta legalább kétszer használjuk a fogkefénket, és ha nagyon cukros ételeket és italokat fogyasztunk, akkor utána is célszerű megtisztítani a fogsorunkat. Sokan elfelejtik a fogselymet, fogköztisztítót, mint fogápolási eszközt, pedig használata bizony szükséges ahhoz, hogy maradéktalanul eltávolítsuk a fogaink közül az ételmaradékokat.

Nagyon hasznos fogápolási eszköz a szájzuhany is.

Ahhoz képest, hogy mennyi előnye van, nem sokan hallottak a szájzuhanyról. Mi is pontosan ez a készülék? Kinézetre hasonlót kell elképzelni, mint egy elektromos fogkefe, ám a fej részénél egy kis cső van. Ebből jön az erős vízsugár, mely segít maradéktalanul eltávolítani a fogaink felszínén, a fogaink között és a szájüregben felhalmozódó ételmaradékokat, plakkokat és baktériumokat, melyek akár ínygyulladást, fogszuvasodást és fogkövet is okozhatnak. Talán bele sem gondolunk, de amikor a fogainkat mossuk, nem tudjuk kellően megtisztítani minden oldalukat, hiszen két oldaluk egymás mellé esik, oda pedig a szájzuhanyból érkező vízsugár, és a fogselyem képes csak bejutni. A fogkefe és a szájzuhany együttes segítségével nagyon sokat tehetünk fogaink egészségéért.

Régóta gondolkodik már azon, hogy kipróbálja a szájzuhanyt?

Akkor most a legjobb helyen jár! A linkelt oldalon egy olyan weboldalra kerül, ahol hatalmas választékot talál ezekből a készülékekből. A könnyebb vásárlás érdekében a kiválasztott készülékekhez korábbi vásárlói vélemények is olvashatóak, melyek segíthetnek döntésében. Nem csak szájzuhany vásárlására van lehetőség náluk, de egyéb fogápolási termékeket is megtalálhat majd. Ne feledje, a legjobb módszer a megelőzés lehet annak érdekében, hogy fogai sokáig szépek és egészségesek maradjanak, és ne kelljen rendszeresen valamilyen fájdalmat is okozható problémával a fogorvoshoz járni!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin