Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ha fontos, akkor fekete-fehér

PrimeLink

Kütyük

Ha fontos, akkor fekete-fehér

Ha fontos, akkor fekete-fehér

A Xerox PrimeLink B9100 új szintre emeli a dokumentumok fekete-fehér nyomtatását jobb minőségben, gyorsabban és okosabban.

A Xerox bemutatta új, Xerox PrimeLink™ B9100 sorozatát, az első olyan multifunkcionális nyomtatót, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a csatlakoztatott eszközökkel szemben támasztott termelékenységi igényeknek.

Életünk legfontosabb dokumentumait, mint például a születési anyakönyvi kivonatokat, szerződéseket, orvosi leleteket, vizsgaeredményeket továbbra is túlnyomórészt fekete-fehérben nyomtatják. A gyakorlatban az összes nyomtatott anyag 63%-a még mindig fekete fehérben készül. Ezért szükségesek olyan nyomtatási megoldások, amelyek időhatékonyak és alacsony költséggel kivitelezhetők.

„Ügyfeleink jobb minőségű, gyorsabb, megnövelt adagolású és széles körű utómunkálati lehetőséget keresnek, amely minden nyomtatási környezetbe illeszkedik.”

– mondta Terry Antinora, a Xerox Workplace Solutions Offerings alelnöke és igazgatója.

„Tekintettel a fekete-fehér nyomtatás iránti igényekre, nagy figyelmet szentelünk mind a hardverek fejlesztésére, mind a széles körű csatlakoztathatóságra és a munkafolyamatok javítására, amelyet ügyfeleink el is várnak, akár termelési, akár munkahelyi környezetben használják eszközeinket.”

A megfelelő csatlakozás és a munkafolyamatok automatizálása kritikus fontosságú a munkavégzés folyamatának az átalakításához. A PrimeLink B sorozat növeli a termelékenységet a Xerox App Gallery hozzáféréssel, amely 80+ ConnectKey alkalmazást tárol. Ezek segítségével automatizálhatók a munkaerő-igényes folyamatok, integrálhatók a munkamenetek, a kulcsfontosságú üzleti rendszerek pedig könnyen csatlakoztathatók, akár oktatási, jogi, kormányzati, egészségügyi vagy más iparágakban.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés