Connect with us

technokrata

Az Epson kompakt méretű, kereskedelmi fotónyomtatót jelentett be

Kütyük

Az Epson kompakt méretű, kereskedelmi fotónyomtatót jelentett be

Az Epson kompakt méretű, kereskedelmi fotónyomtatót jelentett be

Az Epson kompakt méretű, kereskedelmi fotónyomtatót jelentett be, amely számos méretformátummal képes dolgozni

A SureLab SL-D800 kifejezetten fotóelőhívásra és nyomtatásra specializálódott vállalkozások, illetve professzionális fotósok igényeit kielégítő, üzleti lehetőségeik kibővítését célzó fotónyomtató, mely a korábbiaknál rugalmasabb, gyorsabb és jobb minőségű nyomtatást biztosít

Az Epson bemutatta legújabb kereskedelmi célú fotónyomtatóját, a SureLab SL-D800-at. A fotónyomtatással és -előhívással foglalkozó szolgáltatók számára kifejlesztett nyomtató minimális környezetre gyakorolt hatás mellett gyorsan, rugalmasan és kiemelkedő minőségben nyomtat. Ideális még rendezvényfotósok, minilaborok és másolószalonok számára, illetve jól használható önkiszolgáló terminálokban is. A SureLab SL-D800 többféle nyomathordozót és formátumot támogat.

Az SL-D800 fotónyomtató támogatja a fényes, a selyemfényű és a papíralapú matt (89 mm és 210 mm közötti szélességű és 50 mm és 1000 mm közötti hosszúságú) tekercsek nyomtatását. Ezt egészíti ki a lenyűgöző, 360 (15 x 10 cm) fotó/óra (PPH) sebesség és a kiváló nyomtatási minőség, a széles színtér, a mély feketék és a kimagasló fényességi szintek.

A SureLab D800 költséghatékonyságát a hosszú szervizintervallum és a minimális karbantartási igény biztosítja, amelyek növelik a termelékenységet és lehetővé teszik az önkiszolgáló terminálba történő integrálást, illetve, hogy az eszköz vásárlói egységesebb és megbízhatóbb szolgáltatást nyújthassanak ügyfeleiknek. A kifinomult fűtő- és ventilátorkezelésnek köszönhetően készenléti állapotban a fogyasztás és a zajszint is észrevehetően csökkent. Ez a jelentős költséghatékonyság-növekedés a már egyébként is megfizethető SL-D800 fotónyomtatót még vonzóbb kereskedelmi fotónyomtatási megoldássá teszi.

Krizer Zoltán, az Epson termékmenedzsere kiemelte:

„A SureLab SL-D800 az elődje, a SL-D700 sikerére épül, és minden fejlesztésével az ügyfelek igényeire válaszol. Az SL-D800 modell kompakt kialakítása mellett (az SL-D700 fotónyomtatóval azonos méretű) tartós és gyors, rugalmas és kiváló minőségű kereskedelmi fotónyomtatásra lett kifejlesztve. A stabil és tartós nyomtatási papírtálca és a továbbfejlesztett tekercstartó kialakítás a készülék tartós működését célozza, és kiválóan beilleszthető a munkakörnyezetbe. Az állásidőt jelentősen csökkenti az intuitív, kétlépcsős tekercscsere. Nagy előnyünk, hogy felhasználóink számára teljes megoldást nyújtunk, hiszen Epson tintákat, papírt és szoftvertámogatást is biztosít – így időt is spórolunk azzal, hogy nem kell különböző beszállítókhoz fordulni. Ezzel a plusszal egészítjük ki a SureLab választékát.”

Akár önálló egységként, akár gyártási flotta részeként használja, ez a kereskedelmi fotónyomtató alacsony fenntartási költségek mellett biztosít minőségi nyomtatást.

A SureLab SL-D800 2019 júniusától érhető el.

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu