Connect with us

technokrata

A HyperX újabb dizájnos és világító SSD-vel támad, csak stylusos emberek részére ajánlott

Kütyük

A HyperX újabb dizájnos és világító SSD-vel támad, csak stylusos emberek részére ajánlott

A HyperX újabb dizájnos és világító SSD-vel támad, csak stylusos emberek részére ajánlott

A HyperX®, a Kingston® Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette a HyperX® FURY RGB SSD és a HyperX® SAVAGE EXO SSD piaci bevezetését.

A márka olyan innovatív, kiváló minőségű tárolómegoldások fejlesztésére törekedett az új SSD-kel, amelyek kielégítik a különféle felhasználói igényeket. A FURY RGB SSD azoknak a gamereknek készült, akik szeretnék még gyorsabban és zökkenőmentesebben betölteni a játékokat, miközben több színnel és LED-világítással teszik trendibbé felszerelésüket.

A SAVAGE EXO SSD pedig egy nagy teljesítményű külső meghajtó, amelyet alkalmazások tárolására és közvetlenül az eszközről történő gyors futtatására használhatnak a játékosok. Mindkét SSD 3D NAND technológiát alkalmaz a hatékonyabb energiafelhasználás és tartósság érdekében, miközben magas írási és olvasási sebességet biztosít – tízszer gyorsabbat, mint egy 7200RPM fordulatszámú merevlemez.

hyperx-fury-rgb-ssd

Az új FURY RGB és SAVAGE EXO SSD-k sokféle játékalkalmazás igényeinek megfelelő, nagy teljesítményű tárolómegoldásokat kínálnak a PC-gamerek, az overclockerek és a rendszerépítők számára, amelyek többek között az alábbi előnyöket nyújtják:

  • Továbbfejlesztett vizuális élmény: az 550 MB/s olvasási és a 480 MB/s írási sebességű FURY RGB SSD fokozott vizuális élményt nyújt a játékhoz, a PC-k „túlhúzásához” és a házilag épített rendszerekhez. Lenyűgöző megjelenésű fénysora dinamikus, testre szabható RGB-fényeffektusokat kínál. Ezenfelül az RGB-megvilágítást támogató alaplapokkal és egyéb RGB-eszközökkel kompatibilis SSD láncba kapcsolható az RGB-effektusok szinkronizálásához. A meghajtó 240, 480 és 960 GB kapacitással érhető el különállóan vagy fejlesztőcsomag részeként.
  • Gyors külső tárolás: a 480 GB vagy 960 GB kapacitással elérhető SAVAGE EXO SSD ideális azon felhasználók számára, akik játékok biztonsági mentéséhez, videószerkesztéshez és más, elsősorban gyorsaságot igénylő feladathoz keresnek külső tárolót. Olvasási sebessége 500 MB/s, írási sebessége pedig 400 MB/s, így a piacon elérhető konzolokhoz képest 20 százalékkal gyorsabban tölti be az adatokat. Egyszerűen csatlakoztatható Windows és Mac rendszerhez egyaránt, de USB 3.1 Gen 2 csatlakozón keresztül XBOX One-nal és PS4-gyel is kompatibilis. A meghajtó súlya mindössze 56 gramm, kompakt és vékony kialakításának köszönhetően könnyen hordozható, így praktikus megoldás gyors adattároláshoz és adatátvitelhez útközben.

„A HyperX valóban komolyan veszi a We’re All Gamers (Mindannyian játékosok vagyunk) szlogent. Legyen szó amatőr vagy profi játékosról, célunk, hogy minden általunk tervezett játékmemória-termékkel, fejhallgatóval, billentyűzettel, egérrel és egéralátéttel túlszárnyaljuk felhasználóink elvárásait”

– mondta Tony Hollingsbee, a Kingston SSD üzletágának EMEA-régióért felelős vezetője.

Elérhetőség

A FURY RGB és SAVAGE EXO SSD-k megvásárolhatók a HyperX kiskereskedelmi és e-kereskedelmi bolthálózatában. A termékekhez 3 év korlátozott garancia jár, ingyenes műszaki támogatással.

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin