Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkoztak a Nokia legújabb cucca egy nem mindennapi eseményen

Kütyük

Bemutatkoztak a Nokia legújabb cucca egy nem mindennapi eseményen

Bemutatkoztak a Nokia legújabb cucca egy nem mindennapi eseményen

Hatalmas siker volt a HMD Global új készülékeinek hazai premierje

A HMD Global, a Nokia telefonok új otthona hazánkban is bemutatta legújabb készülékeit, a prémium kialakítású Nokia 8 Siroccót, a kiemelkedő Nokia 7 plust, a díjnyertes új Nokia 6-ot, és a megbízható Nokia 1-et. A legújabb, Android™ Oreo operációs rendszert futtató új Nokia okostelefonok mellett a legendás Nokia 8110 most 4G képességekkel tért vissza.

1143

Az esemény házigazdái – Rossen Petkov, a HMD Global régiós vezetője és Tomislav Himbele, a cég CEE régióért felelős marketingvezetője – a telefonok mellett bemutatták Mészáros Zoltánt, a vállalat hazai értékesítési vezetőjét.

A HMD Global és a Google hivatalos és gyümölcsöző együttműködésére is felhívták a figyelmet, melynek köszönhetően a Nokia okostelefonok az Andorid One család tagjai lettek. Tiszta, biztonságos és naprakész – ezt garantálják a havonta érkező biztonsági frissítések, valamint megtartják eredeti sebességüket és mindenféle felesleges felhasználói felületmódosítás, vagy energiaéhes háttéralkalmazás nélkül kerülnek a felhasználókhoz.

1163

Tomislav Himbele a sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a HMD Global a női EHF Final4 Bajnokok Ligája egyik kiemelt partnere lett.

„Büszkén adjuk a nevünket ehhez az eseményhez, hiszen a sport az innováción és a megbízhatóságon alapszik. Mindig jó látni, amilyen összhangban ezek a sportolók együttműködnek, ahogy anélkül passzolnak, hogy ránéznének a másikra. Egyszerűen tudják, hogy számíthatnak egymásra. Pont úgy, ahogy a vásárlóink számíthatnak Nokia készülékeikre”

– mondta a marketingvezető.

A rendezvény hangulatáról Hamvai PG zenéi és a Magyar Asztalitenisz Szövetség két U21-es válogatott tehetsége, Dari Helga és Molnár István Patrik gondoskodtak. A játékosok az új Nokia 6 készülékekkel demonstrálták, hogy a HMD-érában készült telefonok is mindent kibírnak, a teszteléshez az érdeklődők is csatlakozhattak.

1053

Rossen Petkov, a HMD Global régiós vezetője elmondta:

„Mindig megtisztelő ilyen lelkes közönségnek bemutatni a legújabb készülékeinket és fejlesztéseinket. Külön öröm számunkra, hogy telefonjainkhoz méltó eseményen köszönthettük a hazai sajtó képviselőit és lehetőséget biztosíthattunk számukra, hogy kipróbálhassák a legújabb készülékeket. Innováció, nyitottság és lendület jellemzi legújabb portfóliónkat, csakúgy, mint magyarországi rendezvényeinket.”

1073

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés