Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagy durranás lehet a Note 8

Kütyük

Nagy durranás lehet a Note 8

Nagy durranás lehet a Note 8

Remélhetőleg ezúttal csak átvitt értelemben.

Újabb és újabb pletykák kerülnek sorra nyilvánosságra az idén érkező Samsung Galaxy Note 8-cal kapcsolatban. – számol be az International Business Times. A készülék számos különleges újítással készülhet annak érdekében, hogy visszahódítsa a Note 7 tavalyi botránya után kiábrándult vásárlókat.

Legújabb pletykák a Note 8 specifikációját illetően:

  • VR-kompatibilitással, kávamentes, 4K felbontású, kijelzővel érkezhet a készülék.
  • A Note 8 akár 30 megapixeles, dupla lencsés hátlapi kamerával rendelkezhet majd, amely az elődje 12 megapixeles szenzorjához képest igencsak vaskos ugrás.
  • A megfelelő sebességről pedig a 3,2 GHz-en pörgő Snapdragon 830 processzor gondoskodhat, amely a jelenlegi CPU-knál jobb energiagazdálkodást és teljesítményt jelenthet. Emellett kapható lenne egy olyan variáns is, amelyet a saját gyártású Exynos 8895-el szerelne a gyártó. Mindezt állítólag 6 GB rammal egészítenék ki.
  • Egyes értesülések szerint a készülék csak augusztus/szeptember környékén várható, így elképzelhető, hogy már a Nougatot követő, új Android-verzióval érkezik.
  • Tovább fejleszthetik a Note 8 érkezéséig a Samsung saját mesterséges intelligenciával rendelkező asszisztensét is, amely jobban együttműködhet a jövőben például okosórákkal, VR-szemüvegekkel, illetve smart home-eszközökkel.
  • Az új Note 8 esetében nyilván központi kérdés az akkumlátor, amelynek gyártását állítólag az LG-re bíznák.
  • A készülékben várhatóan beépített írisz-szkenner is lesz, amellyel könnyedén és egyszerűen oldható majd fel a telefon.

note7samsunggalaxy

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés