Connect with us

Hirdetés

technokrata

Milyen zene ment a műsor alatt? A tévéd megmondja!

Kütyük

Milyen zene ment a műsor alatt? A tévéd megmondja!

Új Smart TV szolgáltatásokat mutat be a Samsung a CES-en.

A Samsung Electronics három új Smart TV szolgáltatással jelentkezik a 2017. január 5–9. között Las Vegasban megrendezett Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (Consumer Electronics Show, CES). Az új szolgáltatások – Sport, Zene és TV Plus – testreszabott tartalmakat kínálnak majd a felhasználók tévézési preferenciái alapján a Samsung Smart Hub platformon keresztül.

A Samsung Smart TV Sport szolgáltatása információkkal látja el a sportrajongókat arról, hogy mikor játszik a kedvenc csapatuk, melyik csatornán tudják majd megnézni a meccset, és mi a mérkőzés állása – mindezt egyetlen navigációs lapon. Többé nem kell csatornák tömkelegét böngészni, hisz minden adat megtalálható lesz a testre szabott Sport felhasználói felületen, azonban a szolgáltatás sajnos csak az Egyesült Államokban lesz elérhető.

A Samsung Zene szolgáltatás lehetővé teszi a Smart TV felhasználóinak, hogy könnyen megkeressék és beazonosítsák a tévéműsorokban vagy akár az élő adásban elhangzó dalokat. Ezenkívül a Zene javaslatokat is tesz majd a Smart Hub felhasználói felület Előnézet ablakában, így a felhasználók új, ízlésüknek megfelelő zenéket fedezhetnek fel és hallgathatnak meg.

A Samsung Zene jelenleg nyolc zeneszolgáltató partner tartalmához biztosít hozzáférést: Spotify, iHeartRadio, Napster, Deezer, Sirius XM, Vevo, Melon és Bugs. A szolgáltatás kezdetben Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Dél-Koreában, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban lesz elérhető.

samsung_suhd_tv_10

 

A TV Plus szolgáltatás IP-alapú, prémium tartalomszolgáltatásokra fókuszáló csatornákat kínál egy új Smart Electronic Program Guide (EPG, vagyis elektronikus műsorválasztó) megoldás segítségével. A Samsung-felhasználóknak többé nem kell arra várniuk, hogy a kábeltévés szolgáltató vetítse a kedvenc sorozatukat, hanem egyszerűen, a TV Plus-ba tartozó csatorna bekapcsolásával azonnal nézhetik a műsort.

A Samsung a TV Plus szolgáltatást elsőként Délkelet-Ázsiában vezette be, jelenleg már az Egyesült Államokban is elérhető, Nyugat-Európában pedig 2017 áprilisában indul el. A Samsung a Fandango és a Rakuten cégekkel közösen kínál majd prémium T-VOD tartalmat az Egyesült Államokban, illetve Európában, a Funke cég pedig a németországi A-VOD tartalomsugárzásban lesz a cég partnere.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés