Connect with us

technokrata

Hoppá: A vártnál sokkal előbb jönnek az új Nokiák

Kütyük

Hoppá: A vártnál sokkal előbb jönnek az új Nokiák

Hoppá: A vártnál sokkal előbb jönnek az új Nokiák

Megérkeztek az első új, már nem a Microsofthoz köthető Nokia mobilok!

Sokáig úgy gondoltuk, hogy az első, már nem a Microsoft-érába tartozó Nokia telefonokat leghamarabb a februári MWC-n láthatjuk majd, ám most kiderült, hogy tévedtünk. A finn MHD csoport, vagyis a jövőbeni Nokia mobilok gyártója ugyanis leleplezte az első készüléket. Ezek sajnos nem az oly régóta pletykált D1C néven megjelenő androidos eszközök, hanem egyszerű, nyomógombos példányok.

Ez viszont sok embert biztosan nem zavar majd, sőt, rengetegen örülhetnek majd annak, hogy az újdonságok a klasszikus, Series 30 feltuningolt, 30+ névre keresztelt rendszerét futtatják. Így gyakorlatilag bárki számára egyszerű lehet a telefonok kezelése, aki az elmúlt 16-18 évben fogott a kezében már Nokia mobilt.

A Nokia 150 és Nokia 150 Dual SIM néven megjelenő modellek mindegyike egy 2,4 colos 320 x 240 pixel felbontású kijelzővel, T9-es billentyűzettel, hátoldali, LED villanós kamerával és néhány, előretelepített játékkal érkezik majd.

A potenciális vásárlóknak ennél azonban sokkal fontosabb, hogy a mai okostelefonos piacon elképzelhetetlen módon 22 órás beszélgetési időt tud a két új modell, az egykártyás verzió pedig egy 31 napig, míg a kétkártyás 25 napig bírja készenlétben. Az sem elhanyagolható, hogy mindezért még csak sok pénzt sem kérnek! A jelenlegi információk szerint ugyanis nettó 26 dolláros, azaz 7600 forintos áron jelenik majd meg a telefon, ez itthon adókkal együtt sem lehet több 15 ezernél, ami kezdőárnak igencsak csábító!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin