Connect with us

technokrata

Kiderült, mivel jön az LG új csúcsmodellje

Kütyük

Kiderült, mivel jön az LG új csúcsmodellje

Kiderült, mivel jön az LG új csúcsmodellje

Nagyon dolgozik az új csúcsmodelljén a dél-koreai gyártó.

Hamarosan már 2017-et írunk, így egyre több pletyka kerül elő a jövő évi csúcsmodellekről. Nem kivétel ez alól az LG sem, így már most kiszivárgott néhány információ a felemás sikert aratott G5 utódjáról.

Úgy hírlik, a G5 piaci helyzetét látva az LG szakít a moduláris kialakítással és a G6-hoz nem lesznek különféle kiegészítők. Nem tűnik el viszont a cserélhető akkumulátor, azt a jövőben is kivehetik majd a felhasználók.

lgg51

Ettől függetlenül azért sok érdekességgel készülnek az LG-nél. Az egyik a retinaszkenner lehet, a források szerint ugyanis az LG célja, hogy a Galaxy S8 mellett az ő telefonjuk is támogassa ezt a funkciót. Épp ezért sokan valószínűsítik, hogy a vállalat azon lesz, hogy még a Samsung zászlóshajója előtt piacra kerüljön a G6.

Emellett egy új mobilfizetési rendszer is megjelenne a mobilban, az MST (Magnetic Secure Transmission) technológiának köszönhetően a jelenlegi kártyaolvasók 90%-ával kompatibilis lenne a G6, így egyszerűen fizethetnének a telefonjukkal a készüléktulajdonosok. Az LG tehát nagyon dolgozik az új zászlóshajón, mi pedig nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen lesz a végeredmény!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin