Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olyat is tud az iPhone 7, amire az Apple nem számított

Kütyük

Olyat is tud az iPhone 7, amire az Apple nem számított

Kissé ragadós a kozmoszfekete iPhone 7 készülékháza, így rosszul jár, aki fóliát rak rá.

Az elmúlt hetekben a Note 7 botránya miatt volt hangos a sajtó, pedig az Apple háza táján sincs minden rendben. Amellett, hogy az iPhone 6-osok egy idő után maguktól elhaláloznak, most az is kiderült, hogy az iPhone 7 kozmoszfekete kiadása sem hibátlan.

iphonefolia

A probléma lényege az, hogy az Apple egy kilenclépéses anodizálási és polírozási folyamattal tükörsima felületet hoz létre a telefon hátoldalán, amelyre csak ezután viszik fel a feliratokat. Nos ezek, az utólag, a telefon védelméért felragasztott fólia eltávolításakor sajnos a fóliával együtt lejönnek, így az iPhone 7 hátlapján az Apple logón kívül gyakorlatilag semmi sem marad.

Ez még csak nem is tart sokáig, egy felhasználó azt írta, hogy egy percre ragasztotta fel csak a telefonjára a fóliát és a leszedés máris letépte a rajta lévő feliratokat. Az biztos, hogy ez csak a kozmoszfekete iPhone 7-et érinti, más szín esetén ugyanis semmilyen hasonló problémáról nem számoltak be. Az Apple egyelőre nem reagált a problémára, de tény, hogy ők maguk egy tok vásárlását javasolják a telefonhoz, így elképzelhető, hogy egy későbbi közleményben letudják ennyivel az egészet.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés