Connect with us
Hirdetés

technokrata

Az Apple sem úszta meg: most egy iPhone robbant fel!

Kütyük

Az Apple sem úszta meg: most egy iPhone robbant fel!

Méghozzá a gyár és a bolt között valahol.

Az elmúlt hetekben a Samsung Galaxy Note 7 botrányától volt hangos a sajtó. Mindez különösen azért jött rosszul a dél-koreai gyártónak, mert az Apple épp szeptember elején mutatta be az új zászlóshajóját az iPhone 7-et, így az internet azonnal összehasonlította a két telefont, amelyből a botrány hatására általában rosszul jött ki a Samsung készüléke.

iphonekigyulladt

Erre adhat elégtételt a mostani ügy, egy redditer ismerőse ugyanis igencsak kellemetlen élményben részesült a frissen vásárolt telefonjával kapcsolatosan. Ahelyett ugyanis, hogy egy hibátlan, még soha be nem kapcsolt telefon nézett volna vele farkasszemet, a csomagolás kibontása után egy szétdurrant telefonnal találkozott.

Nem meglepő, hogy azonnal jelentkezett is az Apple, akik azonnal cserekészüléket biztosítottak az illetőnek, emellett természetesen elvitték bevizsgálni a pórul járt modellt is. Egyelőre nem tudni semmi konkrétumot. Az jelenleg pozitívum, hogy más készülékről nem érkezett hasonló információ, így lehet, hogy csak egy egyszerű gyártási anomáliáról van szó.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés